Rüyada diş fırçalamak ne anlama gelir

Rüyada diş fırçalama, zenginlik, bereket ve ferahlık anlamını taşır. Pek çok kişinin görebileceği rüyalardan biri olan diş rüyası rüyayı görme biçimine göre farklı anlamlarda yorumlanır. İşte rüyada diş görmek ve fırçalamak anlamları

Google Haberlere Abone ol
Rüyada diş fırçalamak ne anlama gelir

Rüyada diş fırçalamak, rüyanın görülme şekline göre farklı anlmalarda yorumlanır. Genel olarak rüyada diş fırçalamak ferahlık ve başarı anlamındadır.

Rüyada diş fırçalamak, çok para kazanmak anlamını taşır. Girilen işten büyük paralar elde edileceği anlamını taşır. Kazanılan para hak edilmiştir paradır. Verilen çabaların sonunda hakkına kavuşacağı anlamına gelir. Emeklerin karşılığı alınacaktır. 

Rüyada diş fırçalamak, bazı tabircilere göre rüya sahibinin bir sır taşıdığı anlamına gelir. Rüya sahibi bu sırrı saklamayı sürdürmek için büyük çaba sarfeder.

Rüyada diş fırçalamak imam Nablusi'ye göre, kuruntulardan ve sıkıntılardan kurtulmak anlamındadır. Darlık günlerinden bolluk günlerine erişeleceği ve çok para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada diş görmek

Diş rüyası çok güzel bir rüyadır. Zenginlik, ferahlık, keder ve dertlerden kurtulmak anlamını taşır. Rüya sahibi tüm hayal kırıklıklarından kuruntulardan sıyrılıp feraha erecektir.Manevi huzuru bulacak, maddi bolluğa kavuşacaktır.

Rüyada bembeyaz diş görmek

rüyada görülen bembeyaz diş çok çok güzeldir. Büyük paralara delalet eder. Maddi kazanç ve zenginlik gelecek demektir.

Rüyada diş çekmek çektirmek

Rüyada dişinin çıktığını ya da çektirdiğini gören kimse için bazı tabirciler akrabadan birinin vefat edeceği şeklinde yorumlamıştır. Bazılarına göre ise; elinden mal çıakcağı anlamını taşır.

Rüyada altın diş görmek

Rüyada görülen altın diş bilge kişi demektir. Rüya sahibi ilim tahsil eder ve bilge bir kişi olur. Herkesin dinleyeceği ve akıl soracağı birisi olur.

Cabir’ül-Magrîbî’ye göre rüyada diş fırçalama yada diş aralarını temizlemek rüyası birilerinden yardım alacağı anlamını taşır.

Rüyada dişleri pislikten temizlemek mekruh olan işlerden uzaklaşma anlamındadır. Bazende rüyada diş temizlemek, yüksek makama erişmek anlamındadır.

Yorumlar

Nurcan yıldırım Ruyada aynanın karşısında dişlerimi fircaliyorum uzun süre sonra aynada bakıyorum dişlerim bembeyaz olmuş yorumlarsanız sevinirim
elif Rüyamda kırmızı renkli bir papağan vardı ama tamamen kırmızı değildi genel olarak kırmızı ağırlıklıydı Ben papağana bir tane meyve veriyordum O da bir Gaga alıyordu Sonra kalanını Ben yiyordum meyvenin ne olduğunu tam olarak hatırlamıyorum ama ya kivi de ya da portakal da sonra papağan Evimizde bir odaya gidiyordu Bu oda ben ve kardeşlerimin odası papağan bizim odamıza doğru uçarken Ben de onu takip ediyordum sonra kapıdan bakıyordum papağan yerde yere konmuş ve bir sürü Kumru böyle nohuta benzeyen bir şeyleri ayıklıyor gibiler de sonra papağan Benim geldiğimi fark etti ve bu yeni salona kadar sürükledi bana saldırdı pençelerini enseme geçirdi çok acımıştı sonra Anneme dedim ki anne odada bir sürü Kumru var ve nohut ayıklıyorlar herhalde papağanda Bana bu yüzden saldırdı Annem de karışma diyordu sonra Rüyam bitti farklı bir rüya daha gördüm Ondan sonra da evimizin içinde tam salonun ortasında bir tane havuz vardı Ben annem ve Kız Kardeşlerim hep beraber havuza giriyorduk mayolarımızı g