Rüyada at görmek ne anlama geliyor?

Rüyada at görmek... Rüyada attan indiğini ya da düştüğünü gören rüya sahibi devlet kapısındaki işinden olacağına işaret eder. Rüyada at görmek, rüya sahibinin bir muradının gerçekleşeceğine delalet eder.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada at görmek ne anlama geliyor?

Rüyada at görmek, Diyanet’in rüya tabirlerine göre: Rüyada at görmenin beş tabiri vardır; Mertebe , İzzet , Büyüklük  , Hükümdarlık ve Hayır-Bereket. Rüyada arap atı görmek büyüklük , izzet ve değerli makama ulaşmaya. Evcil ve uysal arap atına bindiğini görmek, atın değeri ve güzelliği kadar büyük mertebe, baht ve saadet elde edeceğine işaret eder.  Başkasının verdiği ya da sizin yakaladığınız ata binmek, atın üzerindeki gem, eyer ve üzengi gibi şeylerin eksik ya da fazlalığına göre saygınlık göreceğinize işaret eder. Sakin ve çıplak bir ata bindiğini görmek şeref ve büyüklük demektir. Rüyada kanatlı bir ata bindiğinizi ve uçtuğunuzu görmek ise, hem din hem de dünya bakımından erdemlik kazanılacağına işarettir.

Rüyada attan indiğini ya da düştüğünü gören rüya sahibi devlet kapısındaki işinden olacağına işaret eder.

Elinde silahla ata bindiğini görmek ve herkese hücum ettiğini gören kimse halkın canını sıkacak bir devlet olayının yaşanacağına işaret eder.

Rüyada at satın aldığını görmek malının artacağına , şan , şerefe , paraya , ticari mala işarettir.




 

Yorumlar