RTÜK'ten Acun Ilcalı'ya en üst sınırdan ceza

Yasin ve Barış'ın yumruklu kavgası Acun Ilıcalı'ya pahalıya patladı. Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'ten Acun Ilcalı'nın sahibi olduğu TV8'e en üst sınırdan idari para cezası geldi.

Google Haberlere Abone ol
RTÜK'ten Acun Ilcalı'ya en üst sınırdan ceza

Acun Ilcalı'nın sahibi olduğu TV8'e Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK)'ten ceza geldi. Survivor 2020 programında yarışmacılardan Yasin ve Barış yumurklu kavgası ve birbirlerine kullandıkları kelimelerden dolayı RTÜK kanalı affetmedi. En üst sınırdan idari para cezası uyguladı.

RTÜK, hazırladığı Survivor raporunu karara bağladı ve kanala ceza uyguladı.

Alınan karara göre, TV8'de yayınlanan Survivor yarışma programında zaman zaman yarışmacılar arasında tartışmalar yaşandığı, bu tartışmaların kavgaya dönüştüğü ve rakip takım oyuncularının sarf ettikleri bazı ifade ve hareketlerin ahlak sınırlarını aştığı kanaatine varılarak yayıncı kuruluşa müeyyide kararı alındı.

Çocukların ekran başında olabileceği korumalı saatlerde yayınlanan programda yer alan kavga, hakaret ve argo anlam taşıyan el hareketleri nedeniyle TV8'e en üst sınırdan idari para cezası uygulandı.

GÜNÜN ÖZETİ

 

 

Yorumlar

Ankaralı Muzaffer Yasin şımarık, dengesiz hareketleri ekran başındaki izleyicileri çileden çıkartıyor, acun buna göz yumuyor acun adaletli ol taraf tutma.