18 Mart 2020 Çarşamba reyting sonuçları açıklandı

Televziyon kanallarındaki reyting yarışlarına çarşamba akşamı yeni bir dizi dahil oldu. FOX TV'de yayınlanan "Öğretmen" isimli dizi, "Kuruluş Osman", "Doğduğun Ev Kaderindir" gibi dizilerle mücadeleye başladı. Peki, 18 Mart 2020 reyting sonuçları belli oldu mu?

Google Haberlere Abone ol
18 Mart 2020 reytging sonuçları belli oldu

Reyting sonuçları 18 Mart 2020 Çarşamba günü nasıl şekillendi,  FOX TV'de "Öğretmen", Show TV'de "Zemheri", Kanal D'de "Çok Güzel Hareketler Tekrar" ve TV8'de ise "Doğduğun Ev Kaderindir" isimli dizilerinin reyting sonuçları nasıl oldu, hangisi en çok izlenme aldı. Öte yandan TRT 1'de yayınlanan "Benim Adım Melek" isimli diziler de bu akşamın en iddialı yapımları arasındaydı. Star ise dün akşam sinema filmi yayınlamayı tercih etti. Peki, 18 Mart 2020 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu?

FOX TV'de ise dün akşam "Öğretmen" isimli dizinin üçüncü bölümü yayınlandı.

Mehdi ile Zeynep'in gerçek hikayesinin anlatıldığı ilginç bir dizi de TV8'de yayınlandı. Dördüncü bölümü yayınlanan "Doğduğun Ev Kaderindir" isimli dizi izleyenleri derinden etkileyen bir senarya ve kurguya sahip. Fakirken zengin olan, daha sonra tekrar fakir dünyasına dönmek zorunda kalan ancak zengin dünyasından ve kültüründen bir türlü kopamayan Zeynep ile varoş mahallenin delikanlısı Mehdi'nin hayatını anlatan dizi çok ses getireceğe benziyor. 

TRT 1 kanalında ise başrolünde Nehir Erdoğan'ın oynadığı "Benim Adım Melek" dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Melek, Gaziantep'te yani memleketinde yeni bir iş bulmuş çalışmak üzereyken yine rahat bırakılmıyor.

ATV'de ise "Kuruluş Osman" hayranları bir kez daha boşuna bekledi. Çarşamba akşamının en iddialı yapımı yılın en iddialı dizisi olmaya aday "Kuruluş Osman" dizisi oldu. Başrolünde Burak Özçivit'in oyunadığı Kuruluş Osman dizisi reyting yarışında iddialı bir şekilde başladı. Diriliş Ertuğrul dizisini aratmayacak bir yapım olduğu daha ilk bölümünden belli olan Kuruluş Osman dizisi, yıla damgasını vurmaya hazırlanıyor. Ancak dizilere verilen aranın ardından dizi hala başlamadı. 

Kanal D'de ise final yapan "Afili Aşk" isimli diziden sonra henüz yeni dizi yayınlanmadı. Onun yerine "Çok Güzel Hareketler Tekrar" yayınlandı.

Star TV'de Çarşamba akşamları normalde internet üzerinden yayınlanan, "Jet Sosyete" isimli dizinin tekrarı yayınlanıyor.

Kanal 7'de önce "Yemin" isimli yeni sezon dizisi yayınlandı ardından da "Tatlı Bela" isimli eski dizinin tekrarı verildi.

Peki, 18 Mart 2020 Çarşamba reyting sonuçları nasıl oldu, kim birinci oldu?

Detaylar Geliyor...

ÖNCEKİ HAFTA AYNI GÜNÜN REYTİNG SONUÇLARI

4 Mart 2020 Çarşamba günü TOTAL Grubu reyting sonuçları şöyle:

1- Kuruluş Osman Atv

2- Fox Ana Haber

3- Öğretmen - FOX

4- Kuruluş Osman Özet Atv

5- Doğduğun Ev Kaderindir TV8

6- Müge Anlı ile Tatlı Sert Atv

7- Benim Adım Melek TRT 1

8- Esra Erol'da Atv

9- Atv Ana Haber

10- Show TV Ana Haber

4 Mart 2020 AB Grubu Reytin Sonuçları ise şöyle:

1- Öğretmen 

2- Kuruluş Osman ATV

3- FOX Ana Haber

4- Doğduğun Ev Kaderindir

5- Kuruluş Osman Özet

6- Öğretmen Tekrar

7- Benim Adım Melek 

8- Hava Durumu Atv

9- Müge Anlı İle Tatlı Sert

10- Seksenler TRT 1

Yorumlar