Rektör Taşaltın Kurban Bayramını kutladı

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşlatın, Kurban Bayramını kutladı.Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, bayramın toplumsal barışa vesile olmasını temenni etti. Taşaltın, "Öncelikle bizleri bir Kurban Bayramına daha ulaştıran...

Google Haberlere Abone ol
Rektör Taşaltın Kurban Bayramını kutladı

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşlatın, Kurban Bayramını kutladı.

Rektör Prof. Dr. Ramazan Taşaltın, bayramın toplumsal barışa vesile olmasını temenni etti. Taşaltın, "Öncelikle bizleri bir Kurban Bayramına daha ulaştıran Allah’a hamd olsun. Bu bayramın ülkemiz ve tüm İslam ümmetinin birlik ve beraberlik içerisinde ilerlemesine vesile olmasını temenni ediyorum" dedi.

Tüm Şanlıurfalıların bayramını tebrik eden Taşlatın, "Bugünlerde İslam aleminin üzerine umutsuzluk, kan, gözyaşı, şiddet bir karabulut gibi çökmüştür. Millet olarak, bu bayram iklimini her yere taşımaya, yaşanan acıları da sevinçlerimiz gibi paylaşmaya devam ederek İslam aleminin üzerine çöken bu karabulutların dağılması için hem kavlî hem de fiilî dua edeceğiz. İçerisinde bulunduğumuz bu güzel günlerin vesilyesiyle vatanına ve milletine gönülden bağlı, karakter ve vizyon sahibi gençler yetiştiren Harran Üniversitesi ekibini, Öğrencilerini ve tüm personelinin bayramını tebrik ederim. Bu duygularla, Kurban Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa refah ve huzur getirmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Yorumlar