Ramo nerede çekildi? Ramo dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Ramo dizisi nerede çekildi? Ramo dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler var? sorularının yanıtı 14 Ocak 2020 Salı günü Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisi ile ilgili bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Ramo nerede çekiliyor?

Google Haberlere Abone ol
Ramo nerede çekildi, oyuncu kadrosunda kimler var?

Ramo dizisi 14 Ocak 2020 tarihinde ekranlara geldi. Dizinin ekranlara gelmesi ile birlikte Ramo dizisi nerede çekildi? Ramo dizisi oyuncu kadrosunda hangi isimler var? sorularının yanıtını arayanların sayısı artmaya başladı. 14 Ocak 2020 Salı günü Show TV ekranlarında yayınlanan Ramo dizisi ile ilgili bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından merak edilerek araştırılıyor. Peki, Ramo nerede çekiliyor? 

BKM yapımcılığında çekilen dizi Adana sokaklarında geçiyor. Kendine has bir yapısı olan Ramo'nun yaşadıklarına birebir şahit olacağımız dizide aile, aşk, hırs, intikam, nefret, sevgi konuları izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Ailesi için her şeyi göze almaya hazır bir adam olan Ramo, tam da böyle bir anda verdiği bir karar ile kendini yeni bir sürecin içinde bulur. Sibel ile yaşladıkları büyük aşkları izleyenleri ekran başına kilitleyecek olan Ramo, aynı zamanda sık sık aşkları ile sınanacak.

RAMO NEREDE ÇEKİLİYOR

Ramo dizisinin çekimleri dizinin konusunun geçtiği yer olan Adana'da çekiliyor. Show Tv ekranlarında yayınlanan dizide gerçek bir yaşamdan esinlenen Yılmaz Şahin, Ramo karakterine gerçek bir hikaye ile kaleme aldı. Büyük beklentilerle yayınlanacak olan dizinin yönetmen koltuğunda ise başarılı bir isim olan Yağız Alp Akaydın oturuyor. 

RAMO DİZİSİ OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR

İzleyicinin merakla beklediği 'Ramo' dizisinin başrolünde başarılı oyuncu Murat Yıldırım bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosu oldukça güçlü görünüyor. Dizinin başrolünde olan Murat Yıldırım'ın yanı sıra kadrosunda Esra Bilgiç, İlker Aksum, Yiğit Özşener, Görkem Sevindik, İdil Fırat, Cemre Baysel, İlhan Şen, Sacide Taşaner ve Macit Koper gibi usta ve genç oyuncular Ramo dizisine damgasını vuracak.

Yorumlar

Yaren Ramo getcek hayyatada uakisiklimi biyigi varmi