Ramo kimdir? Ramo dizisi Murat Yıldırım kimdir?

Ramo kimdir? Ramo dizisi Murat Yıldırım kimdir? gibi soruların yanıtı ekrana bu akşam gelecek olan Ramo dizisi ile ilgili detayları merak eden vatandalar tarafında sıkça araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Ramo kimdir? Ramo dizisi Murat Yıldırım kimdir?

Ramo dizisi 14 Ocak 2020 Salı günü itibariyle ekranlara geliyor. Dizinin başrol karateri kimdir? Ramo dizisi başrol karakteri Murat Yıldırım kimdir? gibi soruların yanıtı Show Tv ekranlarında bu akşam yayınlanaak olan Ramo dizisi ile ilgili detayları merak eden vatandalar tarafında sıkça araştırılıyor. Peki, Ramo dizisinin başrolü kimdir?

RAMO KİMDİR?

Gerçek bir hikayeye dayanan dizinin başrol karakteri Ramo sımsıcak bir ailenin zeki, iş bitirici, kararlı, kendine has yol ve yöntemleri olan bir lideridir. Adana'nın zengin ailelerinden birinin yanında çalışan Ramo, ailenin kirli işlerini yapmaktadır. Ramo, geçmişini zırh gibi kuşanmış, düşmanlarına karşı son derece zalim olan ancak, ailesine, sevdiklerine ve mazlumlara karşı da son derece merhametli biridir. 

MURAT YILDIRIM KİMDİR?

Asıl mesleği Makine Mühendisli olan Murat Yıldırım 13 Nisan 1979 Konya'da dünyaya gelmiş ve 40 yaşındadır. Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde okuyan yıldırım bu bölümden mezun olduktan sonra üniversite yıllarında uğraştığı tiyatro merakıyla ilgilenmeye devam etmiştir. Okulun tiyatro bölümünde 3 yıl süre ile oyunculuk yapan bunu devam ettiren Yıldırım, ilk tv deneyimini ise 2003 yılında yaşamış ve Ölümsüz Aşk isimli dizide rol alarak bu alana adımını atmıştır. 2004 yılında Bütün Çocuklarım isimli dizide ve 2006 yılında ise Fırtına isimli dizide oynayan Yıldırım, asıl ününü bu diziyle yakaladı.

Asi dizisiyle ünü uluslararası bir boyut kazanan Murat Yıldırım özellikle Ortadoğu'da en sevilen Türk oyuncular arasında yer almaktadır. Oynadığı dizilerle gündeme gelen Yıldırım daha sonra sinema sektörüne de adım atmış ve Altın Portakal ödülüne aday olan Araf isimli dizide rol almıştır. Oynadığı hemen hemen her dizi ve filmle başarısını kanıtlayan Yıldırım, 4 yıl aradan sonra Ramo dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor.

Yorumlar

Yaren Halla devam etcekmisiniz