Ramo artık Adana'da çekilmiyor

Adana'da çekimleri yapılan ve büyük beğeniyle izlenen Ramo dizisiyle ilgili yeni bir gelişme var. Dizinin bundan sonraki bölümleri İstanbul'da geçecek. Bu nedenle artık çekimleri Adana'da yapılmayacak.

Google Haberlere Abone ol
Ramo artık Adana'da çekilmiyor

Show TV'nin sevilen dizilerinden Ramo'yu uzun zamandır bekleyen hayranlarına nihayet bir haber geldi. Gelen son habere göre Ramo dizisi artık Adana'da çekilmeyecek. Ramo'nun çekimleri artık İstanbul'da yapılacak.

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Show TV'nin beğeniyle izlenen dizisi 'Ramo', yeni sezonda hikayesine sürprizlerle İstanbul’da devam edecek

Koronavirüs salgını sebebiyle geçtiğimiz aylarda Adana'daki çekimlerine ara veren Ramo dizisi İstanbul'a taşınan hikayesiyle temmuz ayında yeniden sete çıkıyor.

İzleyenleri heyecan dolu bir bölümde bırakan dizinin hikayesinin İstanbul'a taşınmasıyla bazı karakterlere veda edilirken, aksiyon ve aşk dolu yeni bölümlerde kadroya sürpriz isimler dahil olacak.

Başladığından bu yana beğeniyle izlenen dizinin yeni hikayesi ise seyirciyi şimdiden heyecanlandırıyor.

RAMO NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Peki, Ramo dizisi ne zaman başlıyor? Dizinin hayranları tarafından en çok sorulan soru aslında bu. Ancak dizinin yayınlandığı kanal ya da dizinin yapımcılarından bu yönde henüz bir açıklama gelmedi. Muhtemelen bir sonraki Salı günü dizi yeniden ekranlara gelecek.

 

Yorumlar