PUBG 60 gün beklemeden sunucumu nasıl değiştirebilirim?

PUBG 60 beklemeden sunucu değiştirme sorunu oyuncular arasında giderek yaygınlaşıyor. PUBG Mobile oyuna yeni gelen güncelleme ile birlikte sunucu değiştirdiğiniz zaman 60 gün bekleme durumunda kalıyorsunuz.

Google Haberlere Abone ol
PUBG sunucumu nasıl değiştirebilirim?

Mobil oyunlar arasında en popüler olan PUBG Mobile oyuna yeni gelen güncelleme ile birlikte sunucu değiştirdiğiniz zaman 60 gün bekleme kuralı veriyor. Artık istediğiniz zaman sunucu değiştiremiyor ve 60 günlük süreyi bekleme zorunluluğunuz oluyor. Peki, PUBG 60 gün beklemeden sunucumu nasıl değiştirebilirim?

Oyunda herhangi bir bilgilendirme yapılmadan sunucu kitleme özelliği getirildi. Yani bu demek oluyor ki yeni sezonda hangi server ile başladıysanız o server’da kalıyorsunuz. Ortadoğu ile başladıysanız ortadoğuda, Avrupa ile başladıysanız avrupada kalıyorsunuz.

Oyuna tekli girdiğiniz zaman veya arkaşlarınızı siz davet ettiğiniz zaman hangi sunucudaysanız arkadaşlarınızda sizinle birlikte seçmiş olduğunuz sunucuda oynamak zorunda kalacaklardır. Ancak Avrupa sunucusunda olan bir arkadaşınız sizi oyuna davet ettiği zaman avrupada oynayabileceksiniz.

Peki ya görev yapmak için veya rank kasmak için sunucusunu değiştirip mağdur olan oyuncular ne mi yapıcak, aşağıdaki adımları tek tek uygularsanız 60 gün beklemenize gerek kalmayacaktır.

1 - Öncelikle bir adet oda kartınızın olması gerekiyor. Oda kartınız yoksa eğer klan dükkanından satın alabiliyorsunuz.

2 - Ardından ana sayfadaki moda giriş yapıyoruz.

3 - Sol alt kısımda bulunan oda sekmesine tıklıyoruz.

4 - Açılan sayfanın sağ alt köşesinde bulunan oda kur kısmına tıkladıktan sonra oda kartınızı kullanmanızı söyleyecektir.

5 - Odayı kurduğunuzda lobi ekranında sunucuları göreceksiniz oraya tıklayarak istediğiniz sunucuya geçebilirsiniz.

6 - Odayı kapattıktan sonra 60 gün beklemeden seçmiş olduğunuz sunucuyla devam edeceksiniz.

 

Yorumlar

Ahmet Olmuyo