Kozmik Karınca kimdir, gerçek adı nedir? PUBG Mobile oyuncusu

Kozmik Karınca kimdir, gerçek adı nedir soruları özellikle de PUBG Mobile oyun tutkunları tarafından sık sık sorulan sorulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Oynadığı oyunların kayıtlarını Youtube üzerinden yayınlayarak büyük bir hayran kitlesi oluşturan Kozmik Karınca hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Kozmik Karınca gerçek adı nedir?

PUBG Kozmik Karınca kimdir, gerçek adı nedir, nerelidir, ne iş yapıyor? Yeni nesil gençliğin en çok ilgi duyduğu alanlardan biri olan Youtuberlık her geçen gün farklı boyutlarıyla öne çıkıyor. Börtü böcek, çiçek bahçe, kedi oyuncak videolarıyla ünlü olmaya çalışan Youtuberlar olduğu gibi bilimsel çalışmaları, deneyleri, araştırma ve incelemeleriyle öne çıkmak isteyenler de var. Aynı zamanda yaptıkları müzikle ünlü olmayı hayal denler olduğu gibi ev hallerinin ilginç yanlarını görüntüleyerek daha fazla takipçi kazanmaya çalışanlar da var. Ancak her şeyde olduğu gibi tamamen emek isteyen Youtuberlık mesleğini icra edenlerin en ilginç olanları masa başında oturarak hiç kalkmadan milyonlarca takipçiye ulaşabilenlerdir. Onlardan bir kısmı da bilgisayar oyunlarında kendini ispatlayan oyunculardır. Bu oyuncuların PC oyunları olarak tabir edilen PUBG Mobile ve Zula gibi oyunlarda gösterdikleri başarılar, diğer kullanıcıların her zaman dikkatini cezbediyor. Peki, PUBG Kozmik Karınca kimdir, gerçek adı nedir, nerelidir, ne iş yapıyor?

 

Kozmik Karınca kimdir, gerçek adı nedir?
Kozmik Karınca Nam-ı Diğer Cem Ceyhun

 

Youtube'da açtığı Kozmik Karınca isimli kanalıyla çok iyi bir şekilde oynadığı oyunların kayıtlarını paylaşan Youtuber'ın kim olduğu herkes tarafından merak ediliyor. Peki, Kozmik Karınca kimdir, gerçek adı nedir? İşte Kozmik Karınca'nın gerçek adı ve diğer merak edilen bilgilerden bazıları:

Kozmik Karınca kullanıcı adıyla Youtube'da kanal açarak PUBG Mobile ve Zula gibi oyunların başarılı videolarını paylaşan kişinin gerçek adı Cem Ceyhan'dır. Yani Kozmik Karınca gerçek adı Cem Ceyhan'dır. Ceyhan, 2011 yılında kurulan Mekanik adlı müzik grubunun üyesiydi. 2015 yılına kadar bu müzik grubunda Gitarist/Geri Vokal görevinde bulundu.

Cem Ceyhan nam-ı diğer Kozmik Karınca ilk oyun videosunu iki yıl önce Zula oyununda yakaladığı başarıyı paylaşmasıyla oluşturdu. Şu anda yaklaşık 2 milyon 400 bin takipçisi bulunan bir Youtuber olan Cem Ceyhan, PUBG Mobile oyunlarında yakaladığı başarıları takipçileriyle paylaşıyor. Paylaştığı her oyun yüzbinlerce kez izleniyor, beğeni topluyor. 

İyi bir oyuncu olmasının yanında aynı zamanda ağzı laf yapan bir kişiliği olduğu için takipçilerine eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayabiliyor. Bu nedenle de takipçi sayısı her geçen gün artış gösteriyor.

Kozmik Karınca kendi Youtube kanalında kendisi hakkındaki tanıtım yazısında, "Merhaba ben KozmiK Karınca ya da kısaca KozmiKa. Hırslıyım, sakinim ve hepsini pataklamak istiyorum. Teknik, denge, disiplin ve fazlası.." ifadeleriyle kendini tanımlıyor.

ZULA VE PUBG MOBİLE'DA ÇOK İYİ

Hem PUBG Mobile hem de Zula oyunlarında çok iyi olduğunu kanıtlayan Cem Ceyhan yani Kozmik Oda, diğer bazı kullanıcıların yaptığı gibi hiçbir şekilde hile yapmadığını da belirtiyor. Zaten oyunlarını izleyenler onun hile yapmadığını görebiliyor. Bu nedenle videoları aşırı derecede rağbet görebiliyor. 

Kozmik Karınca PUGB Mobile oyunlarının tamamını izlemek mümkündür. Bunun için Youtube sitesine giriş yaptıktan sonra topluluk hesabı yani "Steam Community" ziyaret edilmesi gerekiyor. Sonrasında ise arama motoruna "Kozmik Karınca" yazmanız yeterli olur. Bütün videoları listelenerek karşınıza çıkar. 

Yorumlar

Eser keser Merba abi mensenin kanalına oboneyim acaba bana nasıl uc alındığını öretirmisin
sinan abi ben seni azerbaycandan izliyorum ve cok iyi oynuyorsun bana istek atsana abi ikimiz bir yerde iynaya biliriz seeni tam 3 yildir izliyorum
enestekın cem abi bende pupg oynamak durumumuz yok bana telefon alabılırmısın gercekten durumumuzuz yok duy benı cem abı
mehmet abi ben pubg mobil oynuyoru takipçinin
KEMAL Abi senin takipçin