Poyraz Karayel Sefer öldü mü?

Poyraz Karayel dizisinin Sefer karakteri dizinin 46. bölümünde kendini feda ederek arabayı denize sürüyor ve herkesi gözyaşına boğan sahneler yaşanıyor. Peki, Poyraz Karayel Sefer öldü mü?

Google Haberlere Abone ol
Poyraz Karayel Sefer öldü mü?

Poyraz Karayel Sefer öldü mü, yaşıyor mu, dizinin ilerleyen bölümlerinde yeniden ortaya çıkacak mı soruları dizinin 46. bölümünü izleyenler tarafından merakla soruluyor. Çünkü, dizinin 46. bölüm son sahne Sefer'in ölerek diziden ayrılması ve veda konuşması izleyenleri ağlattı. Hal böyle olunca da izleyiciler sormaya başladı: Poyraz Karayel Sefer öldü mü?

POYRAZ KARAYEL SEFER ÖLDÜ MÜ?

Poyraz Karayel dizisi hayranları son bölümde gözyaşlarını tutamadı. Ekibin en sevilen ve delikanlı ismi Sefer Kılıçarslan (Kanbolat Görkem Arslan) ölerek diziden ayrıldı. Poyraz Karayel dizisinde Sema’yı kurtarmaya çalışan Sefer öldü. Uçurumdan atlayarak ölen Sefer’e arkadaşları da veda etti.

Yapımcılığını Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Çağrı Lostuvalı’nın, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Poyraz Karayel 46. bölümde sevenlerini oldukça üzdü. Bölümün final sahnesinde Sefer, Sema’yı kaybetmemek için Adil’in adamlarının arabasını uçurumdan aşağı sürükledi.

Geçen hafta Sadrettin ve bir dünya ölüm sonrası herkes Ali İl’in diziden ayrılacağını düşünürken Sefer’in veda etmesi nasıl karşılanacak merakla bekleniyor. Sefer’in ölümünden sonra işler değişecek gibi görünüyor.

Poyraz Karayel Sefer öldü mü?
Poyraz Karayel Sefer öldü mü?

 

Dizinin Zülfikar’ı Celil Nalçakan İnstagram hesabından “Zülfikar yarım artık... Fakat sayende, Celo bir ömür tastamam! Güneşli güzel göreceğiz canım kardeşim... El ele ve daima ileriye!” yazması diziden ayrıldığını gösterdi.

Ayrıca dizinin Bahri Babası Musa Uzunlar İnstagram’dan “Benim yüreği güneş, sevgisi okyanus, ruhu yunus dostum” dedi ve Kanbolat Görkem Arslan’ın fotoğrafını paylaşarak veda ettiğini duyurdu.

Dizinin Taşkafası Cem Cücenoğlu ise “Dile kolay. 46 bölüm. İçimizden bir Sefer Kılıçarslan geçti... Öyle bir geçti ki, deldi geçti, vurdu geçti... Hatta vurdu gol oldu. Sefer’ime hayat veren güzel yürekli insan @kanbolatgorkem! Senin gibi insanların var olduğunu bilmek bile bize umut veriyor. Hayat boyu şans yanında olsun. Yolun açık olsun. Biz hep seninleyiz kardeşim. Sana çok teşekkür ederim. Cahildik. Dünyanın rengine kandık” diye yazdı.

Yorumlar