Pevrul Kavlak neden bıraktı?

Pevrul Kavlak'ın neden Türk Metal Sendikası'ndaki başkanlık görevini bıraktığı sendika tabanında merakla sorulurken nedeni kendisi tarafından yapılan açıklamada ifad eedildi.

Google Haberlere Abone ol
Pevrul Kavlak neden bıraktı?

Türk Metal Sendikası, uzun yıllardır sendikanın liderliğini üstlenen Pevrul Kavlak'ın sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından yeni bir genel başkanı selamlıyor. Uysal Altundağ, Yönetim Kurulu'nun oy birliğiyle genel başkan olarak seçildi.

PEVRUL KAVLAK'IN SAĞLIK SORUNLARI VE GÖREVDEN AYRILIŞI

Pevrul Kavlak, Nisan 2009'dan bu yana sürdürdüğü Türk Metal Sendikası Genel Başkanlığı görevinden, 8 Şubat 2024 tarihi itibarıyla sağlık sorunları sebebiyle ayrıldığını açıkladı. Kavlak'ın katkılarıyla sendika önemli başarılar elde etmiş ve güçlü bir konuma ulaşmıştı.

UYSAL ALTUNDAĞ KİMDİR?

Yeni Genel Başkan Uysal Altundağ, daha önce Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmekteydi. Sendikanın iç dinamiklerine hakim olan Altundağ, bu yeni göreviyle birlikte sendikanın geleceğine yön verecek.

YÖNETİM KURULU'NUN KARARI VE SENDİKANIN GELECEĞİ

Türk Metal Sendikası Yönetim Kurulu, Altundağ'ı genel başkan olarak seçerken, sendikanın hedeflerine ulaşması ve üyelerinin haklarının korunması adına birlik ve beraberlik mesajı verdi. Bu liderlik değişikliği, sendikanın yeni stratejiler belirlemesi ve sektördeki etkinliğini artırması açısından önem taşıyor.

 

Yorumlar