Peros reklam şarkısını kim söylüyor?

Peros reklam bu da geçer şarkısının kim tarafından seslendirildiği merak konusu oldu. Türkiye'nin içinde bulunduğu virüs salgını ortamın yakın zamanda geçeceği mesajını veren mesaj ve şarkıyı söyleyen sanatçının sesi kulağa hoş geliyor. Peros Reklam şarkısını Birsu Sayın söylüyor.

Google Haberlere Abone ol
Peros reklam şarkısını kim söylüyor?

Peros deterjan reklamında çalan "Bu da geçer reklam şarkısı"nı kim söylüyor, söyleyen sanatçının adı nedir? Peros'un koronavirüs günlerine uygun bir şekilde hazırladığı reklam filmi kısa zamanda dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Peki, Peros reklam şarkısını kim söylüyor? Peros Reklam şarkısını Birsu Sayın söylüyor.

Türkiye genelinde insanların kendilerini gönüllü izolasyona kapattığı bir dönemde, birçok kuruluş ve marka bu atmosfere uygun reklamlar üretmeye başladı. Bunlardan birisi de Peros deterjan oldu. 

Peros tarafından yapılan reklam filminde, "Bu da geçer" isimli bir şarkı kullanıldı. Evet, şarkının sözleri son derece günlerin anlam ve önemine uygun ancak reklamı söyleyen sanatçının sesi de bugünlere son derece uymuş gibi duruyor.

Uyumlu olması nedeniyle reklam şarkısının kim tarafından seslendirildiği merak konusu oldu. İşte Peros reklam şarkısı hakkında merak edilen bilgilerin detayları:

Peros Reklam şarkısı Bu da geçeri seslendiren sanatçının Melek Büyükçınar olduğu sanılmıştı ancak aslında söyleyen sanatçının Birsu Sayın olduğu öğrenildi. 

Yani Peros Reklam şarkısını Birsu Sayın söylüyor.

Şarkının orijinali İbrahim Tatlıses'e ait olan "Dayanmalısın" şarkısıdır. 

"Bu da geçer" reklam şarkısının sözlerinin tamamı şöyle: 

Bu da geçer bu da geçer

Dayanmalıyız dayanmalıyız

Hemen karar verme sabret

Bu da geçer

Dayanmalıyız dayanmalıyız

Böyle kalmaz zaman düzelir elbet

Bu da geçer Türkiyem

Bu da

Üzülme "Yarın başka bir gün, yarını bekle, bu da geçer Türkiye’m sakın üzülme…"

ŞARKININ ORİJİNAL HALİ İSE İBRAHİM TATLISES'TEN ŞÖYLE

 

Yorumlar