Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadın kim?

Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadın kim?

Google Haberlere Abone ol
Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadı

Pelin Hürman kimdir, nerelidir, "cin çıkardığını" ileri sürerek 'Donat' diyen kadın kim, gerçekte ne iş yapıyor?

Çıktığı bir televizyon kanalındaki garip hareketleri ve konuşmalarıyla dikkatleri üzerine çeken, din düşmanları tarafından anında kullanılmaya başlanan Pelin Hürman kimdir, necidir, ne iş yapıyor?

En son Beyaz TV'de çıktığı bir program esnasında yaptıkları, hareketleri ve konuşmaları gündem olan Hürman, İslam dinine saldırmak için pusuda bekleyenler için bulunmaz bir hint kumaşı gibi kapışıldı.

Uzun süre sosyal medyada, din düşmanı gazetelerde boy boy resimleriyle yer alan Hürman'ın bu durumdan hiç de şikayetçi olmadığı ortaya çıktı.

Çünkü yaptığı işten para kazandığını belirten Hürman, "reklamın iyisi kötüsü olmaz" mantığıyla hareket ettiğini itiraf etmişti. 

Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadın kim
Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadın kim

 

Odatv, Armağan Çağlayan gibi kesimlerin Müslümanlara saldırı amaçlı kullandığı Hürman da hiçbir davetten geri durmayarak, dinle alakası olmayan konularda dini kılıf uydurarak açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.

Garip hareketleri için ise, "Yaptığım kesinlikle bir cin çıkarma seansı değil, bir davetti. İnsanların farkındalık kazanabilmesi için yıllardı doktor doktor gezenler, şizofren teşhisi konanlar, ilaçlardan, terapilerden herhangi bir çare bulamayanlar insanların bedenlerinde böyle bir sıkıntı varsa anlayabilmeleri için ufak bir gönderide bulundum" ifadelerini kullandı.

Kendi yaptığı işin bir "ilim" olduğunu söyleyen Pelin Hürman, "Benim ilmim doğuştan geliyor. Ben kimseye benzemem. Ben herhangi üfürükçü, muskacı değilim. Bunların hepsine de karşıyım" diye konuştu.

Bilim insanlarına karşı olmadığını söyleyen Pelin Hürman, ailesinin de laik ve sosyal bir aile olduğunu söyledi.

Pelin Hürman, YouTube’de Armağan Çağlayan’ın sunduğu ‘Zor ama yine de sor’ adlı programa katılarak açıklamalarda bulundu.

Hürman, “Ben metafizik uzmanıyım, ilmim doğuştan gelmekte. Bunun bir okulu, öğrenimi yok. Bunu ben seçmedim. İnanan olur, inanmayan olur” ifadelerini kullandı. Piyasada çok fazla şarlatan olduğunu söyleyen şarlatan Hürman, bu iş için 250 bin liraya kadar para alanların olduğunu, bazı insanların da evini satıp bu ücretleri verdiğini dile getirdi.

KURAN’IN FAZİLETLERİYLE PARA ALIYORMUŞ!

“Ben 8 yıldır bu işin içindeyim, herhangi bir bakımlardan, sıkıntıyı dinlemekten para almıyorum” diyen Hürman, parayı hangi şartta aldığını ise şöyle anlattı:

Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadın kim
Caption

 

“Herhangi bir büyü ve sıkıntı varsa, etrafında ve çevresinde, def etmeye çalışıyorum. Ve insanlar bunun sonucunda, ferahlarsa, rahatlarsa ücret talep ediyorum. Yani gönüllerinden ne koparsa… Öyle benim bir fiyatım yok, ücretim yok. Ben muskacı değilim, sadece Kuran’ın ayetlerinin faziletleriyle hareket ediyoruz.”

“DAHA YENİ BİR BAYAN VEFAT ETTİ”

Hürman, ‘sufri’ varlıklarla çalıştığını ve 1400 cine karşı sufrileri komutlandırabildiğini öne sürdü.

“Cin çıkarma alanında rekabet fazlasıyla var” diyen Hürman, insanların yönelimlerinde fiyatların belirleyici olduğunu söyledi. Bazı insanların sözde ‘cin çıkarma’ işlemi sırasında dövüle dövüle öldürüldüğünü de kaydeden Hürman, şu ifadeleri kullandı:

“Herkes ‘Ne kopartırsam kâr’ diye bakıyor. Tabii ki de bunun bir ilmi, ustalığı var. Bu ince bir çizgidir. Öyle böğürttürmek, bağırttırmak, işte adın ne senin diyorlar döve döve cin çıksın diye vuruyorlar. Öyle çok kişi öldü. Daha yeni bir bayan vefat etti. Vura vura…”

Hiçbir uzmanlığı olmamasına rağmen “Şizofren hastalarının çoğu, kalıbımı basıyorum, musallattan dolayı bu hale gelmişler” diyen Hürman, ayrıca ilginç bir çıkış daha yaparak, “Cünüp olanların kokusunu alıyorum” iddiasında bulundu.

GERÇEK KİMLİĞİ

2014 yılından itibaren metafizik uzmanı olarak görev yapan Pelin Hürman 2006 yılında Eskişehir Üniversitesi’inde İşletme ve Yönetim bölümünden mezun oldu.

Daha sonra tamamen farklı bir alana yönelen Hürman medyum olmaya karar verdi.

Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadın kim
Pelin Hürman kimdir, nerelidir, 'Donat' diyen kadın kim

 

Sonraki yıllarda Youtube kanalı açan Pelin Hürman, kanalında cin çıkarma seanslarını paylaşıyor.

İçine cin girmeden önceki halleri olay olan Pelin Hürman’ın fotoğrafları sosyal medyaya sızdı.

Görenleri şaşkına çeviren o fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Medyum olmadan önce başının açık olması ağızları açık bıraktı.

Yorumlar