Pars neden diziden ayrıldı? Pars Savcı Yargı dizisinden neden ayrıldı?

Yargı dizisinden kim ayrılıyor sorusu yayınlanan son fragmanla iyice merakla sorulmaya başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda başrol oyuncusu da dahil herkes birinin ölümüyle sarılıyor. Ancak kimin öldüğü ise görünmüyor. Gelen yorumlarda ölen kişinin kim olduğu tahmin edildi.

Google Haberlere Abone ol
Pars neden diziden ayrıldı? Pars Savcı Yargı dizi

Yargı Savcı Pars öldü mü? Yargı dizisinden kim ayrılıyor, en son bölümde kim öldü soruları dizinin hayranlarını endişeyle sorduğu soru oldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında herkesi yasa boğa bir ölüm gerçekleşiyor. Haliyle diziden kimin ayrılacağı sorusu da ardından geldi. Peki, Yargı dizisinden kim ayrılıyor? Yargı'da kim öldü?

PARS NEDEN DİZİDEN AYRILDI? PARS SAVCI YARGI DİZİSİNDEN NEDEN AYRILDI?

Yargı dizisinden en son savcı Pars karakteri ayrılmıştı. Ayrılık haberi henüz sıcaklığını korurken yeni bir ayrılık rüzgarı esmeye başladı. Dizinin yeni bölüm fragmanında bir kişinin daha ayrılacağı görülüyor. Ama kim? 

Dizinin yayınlanan yeni bölüm tanıtımında ölen kişi bütün dizi karakterlerini derinden sarsıyor. Emniyet Müdürlüğü binası önünde meydana gelen büyük bir patlamada birçok kişi ölürken, birçok kişi de yaralanıyor. Patlama, savcının aracına yerleştirilen bombanın ifilak etmesi sonucu gerçekleşiyor.

Patlamada öldüğü görülen karakterin kim olduğu ise gösterilmiyor. 

Diziden kimin ayrılacağı soruları da bu sahneden sonra gelmeye başladı. 

Herkesin üzüldüğü sahnelere bakanlar ise görünmeyen karakter kimse ayrılan da odur" yorumunda bulundu.

Ölen kişiye üzülenler arasında bazı isimler görünmüyor.

Görünmeyen isimlerden birinin diziden ayrıldığı tahmin ediliyor.

SAVCI PARS ÖLDÜ MÜ?

Yargı dizisinde Başsavcı Pars'ın arabasına yerleştirilen bomba patladı. Pars patlama sonrasında hayatını kaybetti.

Sosyal medya kullanıcıları yayınlanan bölümün ardından “Hayır ya Pars’a bir şey olmasın”, “Pars ölürse izlemem”, “Pars ölürse bırakırım diziyi” yorumlarında bulundular.

Ancak gelen son bilgilere göre Yargı Başsavcı Pars karakteri diziden ayrıldı.

Yapımcılarla oyuncu arasında yaşanan sorunlar nedeniyle oyuncunun diziden ayrılmasına karar verildi.

Karakterin ölüm sahnesinde Savcı Pars görünmüyor; çünkü ölüm sahnesinde oyuncunu çekimlere gelmediği belirtiliyor. 

MEHMET YILMAZ AK KİMDİR?

Mehmet Yılmaz Ak, 35 yaşındadır. Sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı. 177 cm boyunda ve 75 kg. 8 Şubat 1986, Diyarbakır doğumlu. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. Birçok özel tiyatro da görev yapan Mehmet Yılmaz Ak, Beşinci Basamak adlı oyunu 2008 yılında yazmış ve Mitos Boyut yayınlarından misyon ödülü almıştır.

ÖLEN METİN Mİ?

Dizideki patlama sahnesinden sonra yaşanan üzüntülü anlarda görünmeyen karakterlerden biri de Metin komiserdir. 

Yargı dizisinde Hüseyin Avni Danyal tarafından canlandırılan karakterin yeni bölüm itibariyle diziden ayrılabileceği belirtiliyor.

Metin, Kaya ailesinin babasıdır.

Emniyette cinayet büro amiridir. Şerefi adından önce gelen, dürüstlüğüyle nam salmış, herkes tarafından saygı duyulan bir polistir.

Uzun bir yıl önce kaybettiği eşi Kıymet'in ölümünden oğlu Çınar'ı sorumlu tutmaktadır. Oğulları ve kızını yalnız yetiştirmiştir.

Yargı, Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de yayınlanacak.

İşte Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı: 

Yorumlar