Özlem Gürses Halk TV'den ayrıldı mı, neden yok?

Özlem Gürses Halk TV'den ayrıldı mı, neden yok? Özlem Gürses neden ayrıldı, Halk TV'de neden yok? Daha önce yaptığı Kılıçdaroğlu yorumu başına dert olduğu olan gazeteci en son farklı bir bahaneyle kanaldan kovuldu.

Google Haberlere Abone ol
Özlem Gürses Halk TV'den ayrıldı mı, neden yok?

Özlem Gürses Halk TV'den ayrıldı mı, neden yok? Özlem Gürses ayrıldı mı Halk TV'de neden yok, soruları bu akşamki programa çıkmaması nedeniyle merakla sorulmaya başlandı.

AK Parti karşıtı yazıları, söylemleri ve çalışmalarıyla bilinen CHP'li gazeteci Özlem Gürses, Halk TV'den kovuldu. Kanalın, "Ya Youtube kanalınızı kapatın ya da kanalla yollarınızı ayırın" şeklindeki dayatması sonrasında Gürses, kanala veda etmek zorunda kaldı. 

Gürses'in daha önce de programı değiştirilmişti. 

DAHA ÖNCE PROGRAMI DEĞŞİTİRİLMİŞTİ

Özlem Gürses'in sunduğu programı bu akşam Seda Selek sundu. 

Özlem Gürses'in programda olmaması kanal izleyicileri tarafından merakla sorgulanmaya başladı. Bazıları, "Özlem Gürses kanaldan ayrıldı mı, Halk TV'den neden ayrıldı" sorularını sormaya başladı.

Özlem Gürses'in olmaması ilk başta, izinli ya da rahatsızlığı nedeniyle sunmamış olabilir, ihtimalini akla getirdi; ancak Gürses'in kendisi tarafından yapılan açıklamada durumun öyle olmadığı anlaşıldı. 

Özlem Gürses, Twitter'da bir takipçisinin sorusu üzerine, artık programı sunmayacağını açıkladı. 

Özlem Gürses'in neden sunmadığı konusuna gelince...

Gürses, iki gün önce CHP'li bir diğer gazeteci olan Sedef Kabaş ile katıldığı sohbet programında CHP'lilerin tepkisini çekebilecek açıklamalarda bulunmuştu.

Gürses, buradaki programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olması halinde seçimi kaybedeceği imalarında bulunarak, olmaması gerektiğini ima etmişti. 

Gürses'in o açıklamaları kısa süre içerisinde sosyal medyada viral olmuştu. 

Açıklamalar sonrasında gözler Gürses'in Halk TV'deki programına çevrilmişti. Muhtemelen kanaldan kovulacağı söylentileri kısa sürede yayılmıştı. 

Beklenen gün gelince söylentiler de doğru çıktı. 

Özlem Gürses ayrıldı mı Halk TV'de neden yok?
Özlem Gürses ayrıldı mı Halk TV'de neden yok?

 

BU KEZ KOVULDU

Daha önce kanalla yolları ayrıldığı yönünde iddialar ortaya atılan Özlem Gürses bu kez kesin olarak kanaldan kovuldu. 

Özlem Gürses ile Emin Çapa birlikte Halk TV'den kovuldu.

Kovulma nedeni ise kanal ile Youtube konusunda anlaşamamaları oldu. 

Halk TV'den yapılan açıklamada iki ismin Youtube kanallarında yayın yapma kuralına uymadıkları gerekçesiyle kanaldan kovulduğu belirtildi.


 

Yorumlar

gaffur özlem yoksa halk teve izlemiyorum
Zülfü ye ucak Özlem gürses harika bir insan neden kovuldu