Özgür Özel şehit evinde ziyaretinde

TBMM'de "Teröre karşı ortak bildiri"ye imza atmayan Özgür Özel, Aksaray'da şehit evine taziye ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Özel şehit evinde ziyaretinde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret sırasında Özgür Özel, şehit ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti. CHP'nin açıklamasına göre, Özel, bu zor zamanda ailenin yanında olduklarını belirterek, ülkenin ve Aksaray'ın başının sağ olması temennisinde bulundu.

"PKK TERÖRÜNÜ LANETLİYORUZ" AÇIKLAMASI

Özgür Özel, CHP olarak tüm terör eylemlerini nereden ve kimden gelirse gelsin kınadıklarını ifade etti. Özellikle PKK terörünü lanetlediklerini ve bu terörün ülkeye yaşattığı acılara dikkat çekti. Özel, geçmişte yaşanan benzer şehit haberleriyle ilgili, hataların sorgulanması ve tekrarlanmaması gerektiğini vurguladı.

Özel ve beraberindekiler, şehit ailesine yapılan ziyaretin ardından CHP İl Başkanlığına geçti. Burada yaptığı açıklamada, Aksaray'a büyük bir acı üzerine geldiklerini söyledi. Türkiye Cumhuriyeti ve bayrağına olan bağlılıklarını vurgulayarak, yeni şehit haberleri alınmaması için yapılan uyarı ve tedbirlerin önemine değindi.

TBMM'de yapılan bilgilendirmeler ve tartışmalar hakkında da konuşan Özel, geçmişte yaşanan şehit haberleri üzerine ortak bildirilere imza atılmaması ve her partinin kendi görüşlerini ifade etmesi gerektiğini belirtti. CHP'nin, vatan evlatlarının korunması ve gerektiğinde can verme konusunda her zaman hazır olduğunu ifade etti.

Yorumlar