Özgür Ozan neden öldü veya öldü mü? Son Dakika Arka Sokaklar Hüsnü Çoban öldü mü gerçekten?

Özgür Ozan neden öldü sorusu garip şekil aldı. Ozan'ın öldüğüne dair sorular son dönemlerde sosyal medya başta olmak üzere internet ortamında merakla soruluyor. Arka Sokaklar dizisindeki Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Ozan gerçekten de öldü mü yaşıyor mu? Detayları sizler için derledik.

Google Haberlere Abone ol
Özgür Ozan neden öldü veya öldü mü? Arka Sokaklar

Arka Sokaklar dizisinin Hüsnü Çoban'ı Özgür Ozan hakkında son günlerde sık sık "öldü mü neden öldü" şeklinde sorular merakla dile getiriliyor. Son Dakika Hüsnü Çoban öldü mü haberleri yeniden dolaşıma sokuldu. Özgür Ozan öldü mü yaşıyor mu sorusu "Arka Sokaklar" dizisindeki "Hüsnü Çoban" karakterinin akıbetini merak eden seyirci tarafından merakla soruluyor. Peki, Özgür Ozan neden öldü, gerçekten de Özgür Ozan öldü mü? Nereden çıkıyor bu haberler?

ÖZGÜR OZAN NEDEN ÖLDÜ VEYA ÖZGÜR OZAN ÖLDÜ MÜ?

Türkiye'nin bir zamanlar "Çocuklar Duymasın" dizisinin "Selami" karakteriyle tanıdığı Ozan uzun yıllardır Kanal D'de yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar'ın ise "Hüsnü Çoban Komiseri" olarak ün salmış durumda. 

Hüsnü Çoban, canlandırıldığı Özgür Ozan tarafından, "Arka Sokaklar" dizisinde önemli bir karakter olarak biliniyor. Yeni sezonla ilgili olarak, Hüsnü Çoban karakterinin bir iftiradan sonra emekliliğini istemesi ve gündüz kuşağında bir programda 'güvenlik danışmanı' olarak çalışmaya başlaması diziye damgasını vurdu. Bu değişiklik, izleyicilerde Hüsnü Komiser’in polisliğe geri dönüp dönmeyeceği konusunda merak uyandırdı. Dizinin en son yayınlanan bölümü, reytinglerde oldukça yüksek bir başarı elde etti​​.

Özgür Ozan hakkında ise, başka bir dizide rol alacağı ve "Arka Sokaklar"dan ayrılacağı yönünde iddialar bulunmakta. Ancak bu iddialar hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Eğer bu iddialar doğruysa, Özgür Ozan'ın yeni sezonda Netflix platformunda yayınlanacak "Aşk Taktikleri" adlı yapımda rol alacağı söyleniyor​​.

Özgür Ozan, 1966 doğumlu ve İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu bir oyuncudur. Uzun yıllardır oyunculuk yapmakta ve "Arka Sokaklar" dizisinde Hüsnü Çoban rolüyle tanınmaktadır​​.

Yeni sezonda "Arka Sokaklar" dizisine katılan diğer oyuncular arasında Karla Üzel, Ayşen Gürler, Oğuz Peçe, Derin Yezda Ada, Furkan Gürsel ve Alican Albayrak gibi isimler bulunuyor​​.

Arka Sokaklar dizisinin "Hüsnü Çoban"ı Özgür Ozan'ın sağlık durumu nasıl olduysa son günlerde hayranları tarafından merakla sorgulanıyor. Dizide "Hüsnü Çoban" karakterini canlandıran Ozan'ın da diziden ayrılma kararı aldığı yönündeki bazı iddiaları önümüzdeki bölümlerde Hüsnü Çoban'ın ölümünü de gündeme getiriyor. Daha önce uzun yıllar aynı dizide birlikte rol aldığı arkadaşı Şevket Çoruh'un diziden ayrılması sonrasında ekipte hayli bir üzüntü yaşanmıştı. "Komiser Mesut" karakterini canlandıran Şevket Çoruh, kendi kurduğu tiyatroya daha fazla zaman ayırmak için diziden ayrılmıştı.

Özgür Ozan öldü mü (Hüsnü Çoban karakteri)
Özgür Ozan öldü mü (Hüsnü Çoban karakteri)

 

Şevket Çoruh ile Özgür Ozan’ın da çok iyi bir dostlukları bulunuyor. Şevket Çoruh diziden ayrıldıktan sonra katıldığı İnci Sözlük isimli youtube kanalındaki sohbette arkadaşıyla ilgili güzel sözler söyledi. “Özgür Ozan’ı özleyecek misin?” diye gelen mesaj üzerine Şevket Çoruh, şöyle konuştu: “Onu her gün özlüyorum. Bayılıyorum ona. Aynı zamanda çok da gülüyorum. Onunla yemek yemeyi, arada şaka yapmayı özlüyorum. Hem partnerim hem meslektaşım hem de kardeşim. Çok önemli bir adam. Benden büyük. En kızdığı şey olabilir. Benden genç gösteriyor ayrıca. Ama 60’ına yaklaşmıştır. Özgür çok önemli adamdır, çok seviyorum. Bünyesi hassas. Onunla vakit geçirince çok gülüyorum.”

Özgür Ozan öldü mü (Hüsnü Çoban karakteri)
Özgür Ozan öldü mü (Hüsnü Çoban karakteri)

 

ÖZGÜR OZAN KİMDİR?

Özgür Ozan 5 Ocak 1966 tarihinde Bolu'da dünyaya geldi. 

İlk, orta ve liseyi Ankara Cumhuriyet Lisesi'nde tamamladı.

Mezun olduktan sonra amatör tiyatrolarda çalıştı.

İzmir Devlet Tiyatrosu, İzmir Çocuk Tiyatrosu ve Uluslararası Tiyatro Topluluğu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

1985 yılına kadar profesyonel olarak basketbol oynadı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirdi.

Bursa Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda rol aldı. İstanbul Pınar Çocuk Tiyatrosu'nda görev yaptı.

Çocuklar Duymasın adlı dizide canlandırdığı, hafif kılıbık Selami karakteri ile tanınır hâle geldi.

Hâlen Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde Başkomiser Hüsnü Çoban rolünü canlandırmaktadır.

Özgür Ozan, 2005 yılından bu yana Neslihan Uğur Ozan ile evli ve 2 çocuk babasıdır.

Tiyatro oyunları

Azizname: Aziz Nesin - Tiyatro Seyirlik - 2006

Muammer Muammer

Kaç Baba Kaç

Hayvan Çiftliği

OthelloTılsım

Çil Horoz

Özgürlüğün Bedeli: Emmanuel Robles - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1986

Savaş Oyunu: Sermet Çağan - Ankara Sanat Tiyatrosu - 1985

Pırtlatan Bal: Aziz Nesin

Özetlemek gerekirse; Özgür Ozan yaşıyar ve hayatta. Hüsnü Çoban'ın ölüp ölmediğini ise önümüzdeki bölümlerde (şayet dizi devam ederse) netleşecek.

 

 

Yorumlar