Özel Güvenlik Sınav sonuçları 2020 sorgula

Özel Güvenlik Sınav sonuçları 2020 açıklandı. Özel Güvenlik Sınav sonuçları, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün ilgili birimi tarafından verilen adres üzerinden öğrenilebilir.

Google Haberlere Abone ol
Özel Güvenlik Sınav sonuçları 2020 sorgula

Özel Güvenlik Sınav Sonuçları 2019 belli oldu. Özel güvenlikçi olmak isteyenlerin girdikleri sınavın sonuçlarıyla ilgili meraklı bekleyiş sona erdi.

Özel Güvenlik 85. Temel eğitim ve 61. Yenileme eğitimi sınavlarına giren vatandaşlar beklediği sonuçlar açıklandı.

Özel Güvenlik Sınav sonuçları 2019 Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Daire Başkanlığı https://www.egm.gov.tr/ adresi üzerinden sonuçları açıkladı.

ÖZEL GÜVENLİK SINAVI SONUÇ SORGULA

Özel Güvenlik Görevlisi sınav sonuçları "http://sinavsonuc.ozelguvenlik.pol.tr/" adresi üzerinden erişime açıldı.

SONUÇLAR AÇIKLANDI, ŞİMDİ NE OLACAK?

Özel Güvenlik Sınav sonuçlarından sonra hem sınavı kazananlar hem de kazanamayanlar için süreç bitmiş olmuyor. Sınavı kazananlar bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceğini merak ederken; sınavı kazanamayanlar ise itiraz haklarının olup olmadığını merak ediyor.

İTİRAZ ETMEK İSTEYENLER 10 TL ÖDEYECEK

Yazılı sınava itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerine sınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 10 TL ücret yatıracaklardır. Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınava itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın www.ozelguvenlik.pol.tr web adresinde yer alan “Özel Güvenlik Personeli/Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itiraz açıklamasını belirtikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabına yatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerine teslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini Özel Güvenlik Bilgi Sistemine yapacaktır.

Ücretini yatırmayan adayların itiraz dilekçeleri işleme alınmayacaktır.

ÖZEL GÜVENLİK SINAV SORULARI VE CEVAPLARI

Yapılan sınavla ilgili sınav soruları, cevap anahtarları, sınav sonucu, itiraz sonuçları ve sınavla ilgili talimatlar Özel Güvenlik Daire Başkanlığının www.ozelguvenlik.pol.tr web sitesinden Ar-Ge ve Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü tarafından ilan edilecektir.

Yazılı sınav sonucuna itiraz ile ilgili olarak talimatın 8.1. 8.2. ve 8.3. maddelerinde belirtildiği şekilde yapılacaktır. Özel Güvenlik Daire Başkanlığına dilekçe vb. şekilde yapılan müracaatlar ile [email protected] adresine yapılan itirazlar değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu durum sınav salonlarında gözetmenler tarafından adaylara duyurulacaktır.

Yorumlar