Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, İlyas EDHO'dan neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne?

Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, İlyas EDHO'dan neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne soruları ATV'nin fenomen dizisinin yeni sezon tanıtımlarının başlamasıyla birlikte gündem oldu. İlyas karakterini canlandıran Ozan Akbaba'nın diziden ayrılacağı sinyalleri tanıtımda verildi.

Google Haberlere Abone ol
Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, İlyas EDHO'dan?

Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, İlyas EDHO'dan neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne, başrolünde Oktay Kaynarca'nın oynadığı EDHO dizisinin bu sezonki ilk tanıtım filminden sonra merakla sorulmaya başlandı. Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, İlyas EDHO'dan neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne?

Dizinin yeni sezon tanıtım filmlerinde Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli karakterinin öldüğü görülüyor. Ancak tabii ki bu sahnenin gerçek mi yoksa dizinin yeni sezonuna meraklı bir hazırlık yaptırmak mı bilinmiyor. 

Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne
Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne

 

Dizinin yeni tanıtım fragmanında, diziye yeni dahil olan çetelerin ve odakların hedefinde İlyas bulunuyor. Dizi karakterlerinin deyimiyle "İlyas aleme ayar vereyim derken büyük hedef oluyor." Uzlaşma önerilerinde bulunanların uzlaşmalarını kabul etmeyen İlyas ortadan kaldırılıyor.

Ozan Akbaba'nın instagram hesabına odaklanan hayranları buradan da bir sonuç bulamıyor. Çünkü Akbaba ser verip sır vermiyor. Peki, Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne?

Ozan Akbaba ayrıldı mı sorusu ATV'nin merakla beklenen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezon fragmanının yayınlanmasıyla birlikte gündem oldu.

Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne
Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne

 

Nurseli İdiz, Uğur Yücel, Emre Karayel gibi isimlerin yer aldığı fragmanda en çok konuşulan ise Ozan Akbaba'nın restleşme sonrası vurulduğu sahne oldu.

EDHO dizisinde Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas karakterine pusu kurulduğu sahnenin ardından ölüp, ölmeyeceği henüz belli değil. İlyas'ın pusudan kurtulup, kurtulmayacağı yeni sezon ile birlikte belli olacak.

Ozan Akbaba'nın yayınlanan fragmanın ardından ayrılıp, ayrılmayacağı konuşulmaya başlandı. Konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmezken, yayınlanacak olan yeni sezon kadrosunda da yer alması bekleniyor.

EDHO YENİ SEZON NE ZAMAN?

EDHO yeni sezonuyla 26 Ekim 2021 Salı günü saat 20.00 itibariyle ATV ekranlarında olacak.

Ozan Akbaba diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı, exxen, yeni dizisi ne
İlyas, yeni yer altı dünyasının isimlerine resti çekerken

 

Türkiye'nin en güçlü ailesi olan Çakırbeyliler'in karşısında bu sefer daha zorlu bir sınav vardır: Avrupa'nın en büyüğü olmak. Bakalım güç savaşlarında kazanan taraf kim olacak, dünyayı sömüren güçler mi, onlara başkaldıran Çakırbeyliler mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi kadrosunda yeni transfer olan isimler ile birlikte Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tugay Tanülkü, Emir Benderlioğlu, Ali Sürmeli, Engin Benli, Yalçın Hafızoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz, Uğur Yücel, Toprak Sergen, Tardu Flordun, Emre Karayel ve birçok ünlü oyuncu yer almaktadır.


 

Yorumlar