OYAK Kent 3 Siluet daire fiyatları nasıl, Oyak Kent kimin, sahibi kim, daire fiyatları ne kadar?

OYAK Kent 3 Siluet daire fiyatları nasıl, Oyak Kent kimin, sahibi kim, daire fiyatları ne kadar? 5 milyon liraya konut fiyatlarının bulunduğu konut projesinin lansmanında izdiham yaşandı, lansman iptal edildi. OYAK Kent kimin, sahibi kim, daire fiyatları ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
OYAK Kent 3 Siluet daire fiyatları nasıl, Oyak Ken

OYAK Kent 3 Siluet daire fiyatları nasıl, Oyak Kent kimin, sahibi kim, daire fiyatları ne kadar? OYAK İnşaat tarafından, İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen konut projesi OYAKKENT 3 SİLÜET'in lansmanında izdiham yaşandı. OYAK Kent 3 Siluet daire fiyatları nasıl, Oyak Kent kimin, sahibi kim, daire fiyatları ne kadar?

Yeni lüks konut projesi için geceden kuyruğa giren vatandaşları görenler gözlerine inanamadı. 

Lüks konutlardan almak isteyenler nedeniyle yaşanan yoğunluk medeniyle OYAK bir açıklama yaparak hak kaybı yaşanmayacağını ihtiyacı karşılayacak miktarda konut üretileceğini duyurdu.

Oyak'ın internet sitesinden kamuoyuna yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi

"16 Ekim Cumartesi günü planlanan İstanbul Başakşehir OYAKKENT 3 SİLÜET projesinin satış gününe gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkürlerimizi sunarız. Daima nitelikli ve uygun maliyetli konut üretimine odaklanan OYAK'a duyduğunuz bu güven, bizim gurur kaynağımız oldu. Satışlarımız, sabah saatlerinden itibaren oluşan kalabalık nedeniyle hem İş Sağlığı ve Güvenliği hem de pandemi koşulları gözetilerek ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu süreçte kimse hak kaybı yaşamayacaktır. Konutların inşaatlarına da devam edilmektedir. Projemizin tekrar satışa başlayacağı gün sizlere kısa süre sonra tarafımızdan duyurulacaktır".

OYAK Kent 3 Sliüet'in tanıtım yazısında projeyle alakalı şöyle deniliyor:

Başakşehir’de 133 bin metrekare arsa alanı ve 357 bin metrekare inşaat alanına sahip proje, ev sahibi olmak isteyenleri yemyeşil vadi manzarası ile buluşturuyor. 

Projede prestij ve mükemmeliyet arayanlara özel olarak tasarlanan, premium yaşam kalitesi sunan Konak bloklarında 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri yanında 8+1 Villalarda ise geniş bahçe ve teraslarıyla doğayı yakından keşfetme imkânı sunuluyor. Modern ve güvenli bir şehir hayatı sunan Rezidans bloklarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, Dubleks ve Penthouse daireler yer alıyor.

OYAKKENT 3 SİLÜET, önemli ulaşım noktalarına yakın olmanın avantajı ile trafik sorunu yaşamadan şehrin her yerine kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Merkezi lokasyonu sayesinde İstanbul Havalimanı’na 25 dakika, FSM Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 30 dakika mesafede yer alan OYAKKENT 3 SİLÜET, Başakşehir’in en büyük park ve vadisine yakın konumuyla, Şehir Hastanesi, Başakşehir Kent Meydanı, İbn Haldun Üniversitesi, Olimpiyat Stadyumu ve Başakşehir Stadı gibi bölgenin önemli sosyal donatılarına olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.

51 m² daire 840.000 ₺ + KDV minimum 444 m² villa 5.734.000 ₺ + KDV maksimum

OYAK KİMİN?

OYAK, üyelerinin karşılaşabilecekleri sosyal ve fiziksel risklere karşı ek bir sosyal güvenlik oluşturmak amacıyla, 1 Mart 1961'de yaklaşık 65 bin daimi üyenin katılımıyla kuruldu.


 

 

 

Yorumlar

Yavuz Bozkurt 3+1 fiyatları be ödeme şekli