Ortaköy kavga son dakika Beşiktaş gece kulübü kavga görüntüleri

Ortaköy kavga son dakika Beşiktaş gece kulübü kavga görüntüleri... İstanbul'da bir gece kulübünde yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı.

Ortaköy kavga son dakika Beşiktaş gece kulübü kavga görüntüleri... İstanbul Beşiktaş, Ortaköy'de bir gece kulübünün güvenlik görevlileri ile içeri zorla girmeye çalışan müşterileri arasında yaşanan kavga görüntüleri ortaya çıktı.

Gece kulübüne alınmadığı halde zorla içeri girmeye çalışan iki erkek ve bir kadının güvenlik görevlileriyle önce tartıştığı, ardından güvenlik görevlisine kafa atarak kavga çıkardığı görülüyor.

Güvenlik görevlisine kavga atan ile yanındaki iki kişi kapının güvenliğini sağlayanlar tarafından feci şekilde darp edildi.

Öte yandan kavganın ardından, dayak yiyen kişilerin yakınları olduğu belirlenen 4 kişi silahlarıyla mekanın önüne gelerek saldırı düzenledi.

Muhtemel bir saldırıya hazırlıklı olduğu öğrenilen mekanın korumalarının verdiği karşılık sonrası saldırganların üçü yaralandı.

Saldırıya uğrayan mekanın korumalarından da bir kişi yaralandı.

Polis tarafından başlatılan soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı. 

İKİNCİ SALDIRIDA BİR KİŞİ ÖLDÜ

Tekrar aynı adrese yönelen motosikletliler, mekana yeniden kurşun yağdırdı. Bu esnada vurulan 1 kişi hayatını kaybetti.

Öldürülen kişinin, mekanın eski çalışanı olduğu öğrenildi. 

Olay anında hayatını kaybeden kişinin önceden mekanda çalıştığı, 2 çocuk babası olduğu ve arkadaşını ziyaret etmek için adrese yöneldiği belirlendi.