Ordu'daki bıçaklı kavga

- Gölköy'de mahalle muhtarı ile kardeşini bıçakla yaraladıktan sonra kaçtıkları öne sürülen kişilerin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor - Jandarma ekipleri, iki kardeşi yaraladığı iddia edilen kişilerin yakınlarını ifadelerine başvurmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü

Google Haberlere Abone ol
Ordu'daki bıçaklı kavga
ORDU (AA) - Ordu'nun Gölköy ilçesinde, kavga eden iki grubu ayırmaya çalışan mahalle muhtarı ile kardeşinin bıçakla yaralanmasının ardından olayın faillerinin yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
Jandarma ekipleri, ilçenin kırsal mahallelerinden Damarlı'daki kavga sonrası olaya karışan fındık işçilerinin yakınlarını ifadelerine başvurmak üzere zırhlı askeri araçlarla İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.
Ekipler, kavga eden kişileri ayırmaya çalışan Damarlı Mahalle Muhtarı Metin Çelenk ile kardeşi Tekin Çelenk'i bıçakla yaralayan ve kaçtıkları iddia edilen şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.
Yaralılardan Tekin Çelenk'in oğlu Servet Çelenk (18), AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastaneye kaldırılan babası ve amcasının tedavilerinin sürdüğünü söyledi.
Çelenk, kuzenleri yolda gezerken sonradan fındık işçisi olduklarını öğrendiği bazı kişilerin bir araçla onları durdurması ve aralarında kavga çıkmasından, kuzenlerinin kendisini aramasıyla haberdar olduğunu söyledi.
Telefonu kapattıktan sonra olay yerine gittiğini anlatan Çelenk, şöyle konuştu:
"O sırada işçilerin çocuklarından biri, kaldıkları eve giderek olayı haber etti. Sonra içlerinden biri eline bıçak alıp benim üzerime yürüdü. Kendimi bahçeye attım. Önce jandarmayı, sonra babamı aradım. Soluk soluğa kaldım ve kendimi yukarı attım. O sırada yukarıda annemin çığlıklarını duydum, 'Servet, oğlum' diye bağırıyordu. Baktım ki babam bıçak yarası almış, amcam da ağır yara almış ve arabayla hastaneye götürdüklerini gördüm."
Damarlı Mahallesi'nde bazı Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerinden gelen fındık işçileri ile mahalle sakinleri arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşmüştü. Olayı öğrenerek gelen ve kavga eden kişileri ayırmaya çalışırken bıçakla yaralanan Mahalle Muhtarı Metin Çelenk ile kardeşi Tekin Çelenk, Gölköy Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Ordu Devlet Hastanesine sevk edilmişti. Bazı mahalle sakinleri, işçilerin kaldığı evin önünde toplanarak tepki göstermişti.

Yorumlar