OPTİMAR kimin Optimar Anketin sahibi kimdir?

OPTİMAR kimin veya OPTİMAR anket şirketinin sahibi kimdir şeklindeki sorular yapılan son çarpıcı anket ile birlikte bir kez daha gündem oldu.

Google Haberlere Abone ol
OPTİMAR kimin Optimar Anketin sahibi kimdir?

OPTİMAR kimin veya OPTİMAR Araştırma şirketinin sahibi kimdir soruları en son yapılan anket ile birlikte gündem oldu. Son aylarda sadece muhalefet partilerini destekledikleri bilinen şirketler tarafından yapılan ve özellikle de AK Parti'nin oy oranlarını 30'un altında göstermeye gayret ettikleri bilinen anketlerin aksine ilk kez AK Parti oylarının yüzde 40 bandında olduğunu açıklayan bir anket şirketi çıkınca haliyle birçok kesimin dikkatini çekti. Peki, OPTİMAR kimin, sahibi kimdir?

OPTİMAR 1994’ten beri araştırma ve danışmanlık sektöründe faaliyet gösteren, ürettiği projelerde öncelikle üyesi bulunduğu TUAD, ESOMAR gibi ulusal ve uluslararası mesleki kurumların belirlediği temel etik kural ve prensipleri peşinen kabul eden; ISO 20252 kalite belgesine sahip, yaptığı işin ve ürettiği bilginin bilimselliğinden ve nesnelliğinden ödün vermeyen bir kurumdur. OPTİMAR danışmanlık, anket, araştırmalar, referanslar olmak üzere birçok konuda destek sağlıyor.

OPTİMAR araştırma başkanı olarak başta Hilmi Daşdemir geliyor. Aynı zamanda OPTİMAR Araştırma A.Ş’nin Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Özellikle son yıllarda yapmış oldukları çalışmaların neticesinde, seçim analiz ve tahminleri ile öne çıkan araştırma şirketi başarılı sonuçlar ortaya koymuştur.

HİLMİ DAŞDEMİR KİMDİR?

OPTİMAR'ın sahibi Hilmi Daşdemir'i aslında birçok kimse televizyon ekranlarındaki yorumlarından tanıyor. Hilmi Daşdemir 1974 yılında Kayseri'nin Talas ilçesinde doğdu.

OPTİMAR kimin Optimar Anketin sahibi kimdir
OPTİMAR Araştırmanın sahibi Hilmi Daşdemir

 

Şu anda ailesi ile birlikte Ankara’da ikamet ediyor.

Kayseri Talas İlçesi Süleymanlı Mahallesi nüfusuna kayıtlıdır.

Dilek Koparan Daşdemir ile evlidir ve bu evliliğinden Erenalp isminde bir evladı vardır.

Hürhaber ve Siviltoplumhaber web sitelerinde yazar olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Ayrıca bir çok televizyon programına konuk olarak katılmakta ve analizlerini görüşlerini dile getirmekte ekran severler ile paylaşmaktadır.


 

Yorumlar

adnan anketi suriyede mi yaptınız