Oppo Reno Z Kullanıcı Yorumları

Oppa Reno Z kullanıcı yorumları bu telefona sahip olmak isteyenler tarafından merak edildi. Oppo Reno Z, 2019 yılında piyasaya sürüldü. Zarif görünümü ile kullanıcıların tercih ettiği akıllı telefonlar arasında yer alan Oppo Reno Z kullanıcı yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Google Haberlere Abone ol
Oppo Reno Z Kullanıcı Yorumları

Oppo Reno Z Türkiye'de satışa sunulduktan kısa bir süre sonra büyük bir alıcı kitlesine ulaştı. Zarif tasarımı ile beğeni toplayan akıllı telefon Oppo Reno Z almak isteyenler tarafından Oppo reno Z kullanıcı yorumları merka edildi. İşte Oppo Reno Z kullanıcı yorumları...

128GB ve 256 GB dahili hafıza seçeneği ile satışa sunulan Oppo Reno Z kullanıcı yorumları yeni alıcılar tarafından en çok merak edilen konu oldu. Bizde sizler için Oppo Reno Z kullanıcı yorumlarını derledik. İşte Oppo Reno Z alıpda memnun olan ya da pişman olan kişilerin yaptığı yorumlar.

Hepsiburada Oppo Reno Z Kullanıcı Yorumları

3 aylık deneyimli ve fikirGerçekten ilgilenen olur diye uzun yazıyorum tüm deneyimlerim; Benim önceliğim kamera ve yazılımdır. Kullandığım şeyler belli kamera ve sosyal medya. Alırken buna dikkat ederek tercih yaptım. Seçeneklerim xaomi m9t, p30lite ve oppo reno z. Kameralara baktığımda, p30 lite güzellik modu 0 da olmasına rağmen makyaj yapıyor ve bu benim hiç sevmediğim bir özellik, mi9t nin kamerası çok hoşuma gitti ama oppo reno z daha çekici geldi. Araştırdım ve mi9t kamera sensörü oppodan bir alt model, yazılım konusunda araştırmama görede Oppo yeni bir marka bizim için fakat Çin'de genelde gençlere ve sosyal medya ile ilgilenen insanlara hitab ettiğini gördüm bu ilgimi çekti çünkü bende bu alanlarda kullanıyorum telefonu. Telefonun sesi çok kaliteli dolby ses yazılımı mevcut. Colors6 arayüz ile gerçekten stabil ve 4 ram olmasına rağmen gerçekten sorunsuz gibi. Söyle düşünüyorum Apple 3 gb ram ile sadece yazılim kalitesiyle 3-4 yıl bir telefonu goturebiliyor. Telefondan birşeyler izlemek bence aşırı keyif veriyor ve ekran gövde oranı benim için çok iyi, oyun oynayan birisi değilim ama denemek için indirdiğimde sorunsuz bir şekilde oynanabiliyor. Şarjı mükemmel diyebilirim ve en önemlisi voc3 ile aşırı derece hızlı dolduruyor şarjı bitmesi uzun doldurması hızlı bu çok iyi, Ekran parmak izi stabil çalışıyor ve yüz algılaması utanmasa ekran tuşuna basmadan görüp acıcak cidden harika. Özetle ben kameradan performansdan herseyindem memnunum, siz ne istediğinize bağlı 3000 bin tl az para değil bu yüzden ne istediğinizi iyi belirleyip araştırın ve ona göre karar verin elimden geldigimce ozetlemeye çalıştım umarım faydası olmuştur.

 

 

 

 

Beş Yıldız 3 haftadır kullanıyorum telefonu. şarjı iki gün gidiyor eğer dizi izlediysem bir gün ama uzun videolara rağmen gün sonuna kadar götürüyor ki bu çok iyi. kamerası muhteşem zaten ona tek kelime edemem. Samsung a70 arasında kalmıştım iyi ki popo almışım. daha önce iPhone kullacisi olarak yüz tanıma ve parmak izi o kadar hızlı değil diye bilirim. tek hayal kirikligim o oldu. kisa yolları cozdugunuzde mükemmel telefon olduğunu anlayacaksınız. birazcık ağır ve büyük geldi. hatta bir ara bu kadar büyük bir tel almamaliydim diye düşündüm ama şimdi alıştım ve gayet memnunum. fiyat performans %200 daha iyi. mükemmel diyemiyorum çünkü eski iPhone ile kıyaslandığımda( farkındayım on bin TL lik telle kiyasladigimin farkındayım. ama Samsung huawei gibi telefonlara 10 basar. şuana kadar bir hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

 

Beş Yıldız Oppo ile Huawei arasında kalmıştım. iyi ki Oppo almışım. 8 yıldır iphone kullanıcısıydım. Android' de orta segment kategoride Oppo Reno Z gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz

 

Telefon harika Ram yetersiz = almadım Telefonu elime alıp inceledim diğer birçok telefondan daha kaliteli ve şık ekran çok güzel almamı engelleyen şey ise 4gb ram aynı telefonun başka ülkelerde 6 - 8gb ram li versiyonu satılıyor üstelik aynı işlemci ile

 

Çok iyi yaa!! Amiral gemileriyle yarışacak bir telefon, ülkemize 6 gb ram ile girseydi piyasaya cok daha iyi olacaktı kafadaki samsung a70 soru işaretini gidermiş olurdu. Ben samsung un amiral gemileri dışındaki ürünleri pek hoşuma gitmiyor çünkü her fiyat aralığında çok fazla ürün yelpazesi var bunda alt ve orta segment telefonlari özensiz ve ürünün ic donanımı yada dış tasarimda bazi parcalarinda kalitesiz malzeme kullanmaktadir. Oppo nun bu ürünü gayet şık ve elinize aldığınızda kalitesini hissettiriyor sadece toza ve suya dayanıklı olsaydı çok daha iyi olurdu. fazla oyun oynamıyorsaniz şarjı 3 gün bile gidiyor. Almayı dusunenlere tavsiye edilir.

 

dusunmeyin direkt alin buradan almadım ama buraya yazıyorum. telefon 10 numara bu paraya bu telefon gerçekten sasirtici. en baba markaların amiral gemisi telefonlarıyla her şekilde yarışır bir çok alanda geçer de. şarjı çok iyi. ekranı çok iyi arayüzü çok iyi kamerası özellikle gece modu cok iyi. kullanılan materyaller çok iyi kutusu sanki mücevher kutusu gibi. aklınıza gelmeyecek özellikler var bunu da mı düşündünüz ve arkadaş dedirtiyor.

 

Ekşi Sözlük Oppo Reno Z Kullanıcı Yorumları:

ilginç şekilde hakkında hiç bir şey yazılmamış olan, bugün gidip gördüğüm oldukça şık olan telefon. shiftdelete, webtekno gibi youtube hesaplarının da uğramadığı bir telefon olmuş, ama muadili olan samsung galaxy a70'e tam 24 dakika ayırmışlar, oldukça tuhaf (!). gözlemlerime gelirsek, a70'in rami 6gb iken oppo reno'nun türkiye versiyonunun ram'i 4 gb. fakat oppo'nun yazılımı tıpkı apple'daki gibi olduğundan ötürü ram performansı iyi olabilir, denemek lazım. kamera olarak oppo reno z daha iyi. özellikle gece çekimleri için ideal duruyor fakat büyük bir fark yok. en önem verdiğim alanlardan biri olan kulaklık konusunda bir şey diyemiyorum maalesef çünkü deneyemedim. aklıma takılan tek şey markayı tanımamam. belki benim cahilliğimdendir ancak özellikle garanti konusunda güven vermiyor, kendi servisleri henüz açılmamış denilene göre.

 

7 eylül 2019 itibari ile sahip olduğum cihazdır. öncelikle cihazın kendi fiyat aralığındaki diğer cihazlardan en büyük farkı amoled ekrana sahip olmasıdır. onun haricinde fiyat segmentindeki diğer cihazlardan daha başarılı bulduğum fotoğraf kalitesine sahip. ancak cihaz geniş açılı sensöre sahip değil. bunu önemsiyenler için eksi olarak yazılabilir. ekrandan parmak izi ve yüz tanıma konusunda beni yine fiyat segmentine göre tatmin etmeyi başardı. eğer ki bütçeniz daha yüksekse xiaomi mi 9t 128 gb veya pro versiyonunu alabilirsiniz işlemci anlamında daha önde cihazlar. şarj anlamında cihazı diğer rakipleri ile karşılaştırma fırsatım olmadı. ancak kağıt üstünde daha hızlı şarj oluyor. günü çok rahat geçiriyor. uzun ve yoğun kullanımda bile ben %30'dan aşağıya indiremedim. genelde akşamları %70 ile işten eve geliyorum. uzun kullanımda buraya bir edit bırakacağım. not: 4 yıl kullandığım sony xperia z2'den bu cihaza geçtim.

 

bugün whatsappta yazışırken hiçbir emare vermeden kapanmış ve açılmamış 2 aylık telefonum. kapanana kadar gerek hızı gerek ekran kalitesiyle, kamerası vs. çok memnundum. yarın vatan bilgisayara gidecek ve garanti serüvenini buraya yazacağım. umarım tamir vs olmadan değişim olur. 25 eylül edit: 2 aylık yazmışım ama 57 günlükmüş :(. vatan bilgisayar, servisin iade ve değişimin reddedildiğini, garanti kapsamında tamir olacağını ve müdahale için izin istendiğini belirtti, arızayı sorduğumda ise bir şey söyleyemediler. bunun üzerine kvk ile iletişime geçtim, onlar da bilgi vermediler. tekrar vatan bilgisayarı arayarak onların aracılığıyla genel merkezden arızayla ilgili bilgi istedik. serüven dedik ya, hakikaten serüven, bakalım ne olacak. bu arada oppo türkiyeyi de konunun içine dahil etme çabalarım "size bilgi vermeleri lazım" şeklinde pek de yardımcı olamayacak naiflikte kaldığı için bu aşamada hüsranla sonuçlandı. 1 ekim edit: garanti kapsamında anakart değişim bekleniyor dendi, 57 günlük kendi kendine kapanan cihazı tamir ediyorlar şimdi. yazı gerçekten, serüvene devam. 8 ekim edit: anakartı değişmiş cihaz geldi, imeisi değişmiş haliyle, kayıtsız statüsüne düştüğü için 120 gün sonra kapanacak diye sms geldi. bir de buna uğraşalım bakalım.

 

telefonlar hakkında teknik bilgiye değil daha çok kullanım tecrübesine önem veren ve dikkat çeken biriyimdir. bu telefonu 2. el uygun fiyata birinden aldım. ilk yaptığım şey oturup incelemek olur. xiaomi cihazların çalışma algoritması ile birebir aynı. hızı ve bataryası çok iyi. ekran parlaklığı ve renkler fena değil ama.. aması var. bu telefonun kamerası bana göre çöp. çöp diyorum çünkü fiyatına göre çöp. muadilleri (bkz: iphone 7) bile hala mükemmel videolar ve resimler çekerken bu telefona kamerası için bu para verilmez. ayrıca telefon ağır ve kaba. tuğladan hallice. gidip aynı gün içinde geri verdim. tabi 100 tl zarara girdim ama olsun. '' fiyatına göre '' bu telefona bu parayı vermem. max verilecek para 2.000 tl. inanın fazlası için değmez. tanım: hız ve şarjı iyi ama kamerası fiyatına göre berbat telefon.

 

ŞikayetVar Oppo Reno Z Kullanıcı Yorumları

Daha 3.gününde olan Oppo Reno 2z cihazımın şarj tutuşundan memnun değilim 4000 mah pil gücünde bir telefon. Basit bir oyunla 20 dakikada yüzde 15 şarj yemez. Aynı kapasitede ki arkadaşımın telefonu aynı sürede yüzde 8 civarı harcıyor. Daha 3 günlük telde bu sorun varsa 3 ay sonra hiç şarj tutmaz. Lütfen sayın yetkililer bu soruna kulak verin. Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi bu şikayette ve ilgilenilmedikleri yönünde. Lütfen bizi mağdur etmeyin yardımcı olun.

 

Kamera açılmama sorunu var. Görüntülü arandığımda; size kameramın kapalı olduğu iletisi gidiyor, benim pop-up kameram açılmıyor. Örneğin; WhatsApp ile beni aradığınızda, benim kameram açılmıyor. Ancak ben sizi ararsam sorun olmuyor... Acaba bu sorun yazılımsal olabilir mi?

 

6 aydır Oppo reno 2z kullanıyorum tavsiye üzerine aldım fakat beklentimin çok altında bir telefon işlemci çok kötü dokunmatik berbat dokunuyorum almıyor ve bu sorun genel bir sorun bir gün sosyal medyada kıracağım telefonu. Reklam yapıyorsunuz ama sorunları çözmüyorsunuz? Çok pişmanım.

 

 

Yorumlar