Onur Apaydın Kimdir? Suç Örgütü Liderinin Dolandırıcılık Davası

Onur Apaydın ismi Nihal ve Bahar Candan kardeşlerin davasıyla birlikte gündem oldu. Dava süreciyle birlikte Onur Apaydın kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor soruları cevap aramaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Onur Apaydın Kimdir? Suç Örgütü Liderinin Dolandır

İstanbul'un tanınmış suç örgütü liderlerinden Onur Apaydın ve Candan kardeşlerin adının karıştığı dolandırıcılık davası, 30 milyon liralık vurgunla Türkiye'nin gündemine oturdu.

ONUR APAYDIN KİMDİR?

İstanbul suç dünyasının bilinen isimlerinden Onur Apaydın, büyük çaplı bir dolandırıcılık davasının merkezinde yer alıyor. Candan kardeşlerin de adının karıştığı bu dava, toplamda 30 milyon liralık bir vurgunu kapsıyor.

CANDAN KARDEŞLER VE ONUR APAYDIN İLİŞKİSİ

Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin gözaltına alındığı bu büyük dolandırıcılık olayında, Onur Apaydın'ın suç örgütü lideri olarak önemli bir rol oynadığı belirtiliyor. "Sazan sarmalı" yöntemiyle gerçekleştirilen bu dolandırıcılıkta, aralarında ünlü fenomenlerin de olduğu 54 kişi mağdur edildi.

ONUR APAYDIN'IN SUÇ DOSYASI VE HUKUKİ SÜREÇ

Apaydın, paravan şirketler ve çeşitli aldatıcı yöntemlerle dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor. Özellikle "ucuz araç" vaadiyle gerçekleştirilen dolandırıcılıklarda önemli bir rol oynadığı iddia edilen Apaydın'a yöneltilen suçlamalar arasında suç örgütüne üye olmak ve haksız kazançları aklama da yer alıyor.

Yorumlar