Bahar Candan annesi ve babası kim?

Şimdilerde Doya Doya Moda yarışmasında boy gösteren Bahar Candan'ın annesi ve babası kim?

Google Haberlere Abone ol
Bahar Candan annesi ve babası kim?

Doya Doya Moda yarışmasının yeni üyelerinden Bahar Candan annesi ve babası kimdir, ne iş yapıyor? Daha önce farklı isimli bir yarışmada adını duyuran Bahar Candan yeni yarışmayla tekrar gündeme gelince ailesi merak konusu oldu. Peki, Bahar Candan annesi ve babası kimdir? İşte detaylar:

17 Şubat 1988 tarihinde dünyaya gözlerini açan Bahar Candan'ın kameralarla tanışması ilk kez iki yıl önce oldu. Bahar Candan, Benim Stilim All Star adlı yarışmaya katılan ablası Nihal Candan sayesinde ekrana çıktı. Ondan bir yıl sonra da milyonlarca kişi tarafından izlenen bu yarışmaların katılımcılarından biri olarak gördük Candan'ı. İşte Benim Stilim yarışmasının en çok dikkat çeken yarışmacılarından biri olarak adını duyurdu Bahar Candan. Bu, yarışmanın altıncı sezonuydu. Bahar Candan, sıradışı kişiliğiyle ve görüntüsüyle dikkat çekti. Genellikle diğer yarışmacılarla iyi geçinemeyen genç kız, yarışmayı ikinci olarak bitirince aldığı dereceyi beğenmedi ve stüdyoyu terk etti. Ama Bahar Candan'ın yarışma serüveni bu kadarla kalmadı. Bir sonraki sezonda yine aynı yarışmanın podyumunda boy gösteriyordu. 

Bahar Candan'ın babası Hakan Candan

 

Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyan Bahar Candan'ın babası ise akademisyen. Baba Hakan Candan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı. Karamanlı olan Hakan Candan, aynı zamanda Karaman Gündem adlı yerel gazetede köşe yazıyor. 

Annesi ve babası akademisyen olan Bahar ve Nihal Candan kardeşler babalarının iki ayrı işten gelen gelirini kendi hesaplarına yatırdığını bunun da aylık 40 binden fazla olduğunu söylediler. Nihal Candan, kendi güzellik merkezinden para kazandığını ve masraflarını kendisinin karşıladığını söylerken, Bahar Candan 'Ablamdan cash alıyorum. Anneannemden bile alıyorum. Ama ben 18 yaşımdan beri de çalışıyorum" dedi. 
 
Bahar Candan yaklaşım 1.5 yıl önce yaptığı 'Dondurma' adlı parçadan halen para kazanmayı sürdürdüğünü de açıkladı ve Dondurma şarkısından 400 binden fazla para kazandığını açıkladı. Bahar Candan, "Ben 18 yaşıma bastığım yaz her gün çalıştım. Beni herkes tanıyor. Güneydoğu'da bile tanıyorlar ve seviyorlar" dedi. 2 yıl içinde milyarder olmayı hedeflediğini de söyleyen Bahar Candan'a  Müge ve Gülşen'in 'Bir makarnaya bin lira verdiğin oluyor" bu nasıl olaak sorusuna ise şöyle yanıt verdi: "Ben aslında tutumluyum. Bir şey yemek istiyorum yada almak istiyorum. Hayır Bahar alma diyorum kendimi ve tutuyorum. O gün harcamıyorum. Ertesi gün harcıyorum."
 
Bahar ve Nihal Candan'ın babalarından aldıkları para üzerine ise Müge ve Gülşen, "Babanız bu kadar çok para kazanabiliyor mu?" diye sordu. Bahar Candan soruya şu yanıtı verdi: "Babamız akademisyen yeni bir kitap yazdı. Üniversitelerde okutulacak. Başarılı uluslararası bir kongre düzenledi. Adam iş dünyasında birikimleri bize harcıyor. Ben onun kızıyım tabi ki harcayacak."

Bahar Candan'ın babası muhafazakar kimliğiyle tanınan bir akademisyen. Bahar Candan'ın babası'nın adı Hakan Candan. Beykent Üniversitesi’nde hukuk eğitimi alan Bahar Candan, babasının öğretim görevlisi olduğunu daha önce açıklamış ama kimliğini vermemişti. Baba Hakan Candan, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi’nde Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı. Facebook sayfasında siyasi görüşünü ‘muhafazakar’ olarak belirten ve Karamanlı olan Hakan Candan, aynı zamanda Karaman Gündem adlı yerel gazetede köşe yazıyor.

Sesi, tarzı ve kendine has kişiliğiyle sık sık magazin sayfalarına konu olan Bahar Candan, Elizitm isimli Instagram hesabında iddialı paylaşımlarda bulunuyor. Instagram hesabının sadece elitlere yönelik olduğunu dile getiren Bahar Candan, sık sık bahsettiği babasını ise şu sözler anlattı: “Babam eğitimci olmasının yanında dinini yaşayan biri. Namaz kılan, oruç tutan, düşünceleri muhafazakâr bir insan.”
 
Bahar Candan'ın annesi de akademisyen. Bahar Candan'ın annesi hakkında ise çok fazla bilgi yok. Bahar Candan'ın annesi İşte Benim Stilim yarışmasına konuk olarak katılmış o dönem de çok konuşulmuştu. 
 
Şubat 2017'de İşte Benim Stilim programının stüdyosuna giden anne Candan, kızı Bahar'la ilgili şunları söylemiş: ''Bahar temiz kalpli ve akıllı bir çocuk. Hatta en zekimiz ve akıllımız diyebilirim. Ukala ve kibirli bir çocuk değildir asla.''

Bahar Candan'ın annesi, ablası Nihal ve küçük kız kardeşi Zeynep Su İşte Benim Stilim yarışmasının bir bölümüne konuk olmuştu.

 

Yorumlar