Ömer dizisindeki Vicdan kim?

Ömer dizisine yeni sezonda giren Vicdan karakteri seyircinin dikkatini çekmeye başladı. Diziyi izleyen seyirci Vicdan'ın kim olduğunu merakla soruyor.

Google Haberlere Abone ol
Ömer dizisindeki Vicdan kim?

Ömer dizisindeki Vicdan karakterinin kim olduğu seyirci tarafından merakla soruluyor. Diziye, "Hayat kadını" olarak dahil olan Vicdan, Ömer ve ailesinin yeni belalısı haline dönüşüyor. 

ÖMER DİZİSİNDEKİ VİCDAN KİM?

STAR TV’de yayınlanan Ömer dizisi oyuncuları ve karakterleri merak uyandırdı. Her pazartesi ekrana gelen dizide Burcu Cavrar'ın oyunculuğu ve canlandırdığı karakter gündem oluyor. 

Genç oyuncu Burcu Cavrar Ömer dizisine dahil oldu. Şarkıcı Vicdan, mahalleye geri döner ve Tahir'in gençlik aşkıdır. Vicdan, kızı Nilüfer’le gençlik yıllarının geçtiği mahalleye geri dönerek hikayeye dahil oldu.

Ömer dizisindeki Vicdan kim
Vicdan - Burcu Carvar

 

Vicdan, Gamze ile araları bozuk olan Ömer'in aklını çelmeye çalışmakla suçlanırken, kültürel olarak ait olmadığı mahalleye de tutunmaya çalışır. Ancak mahalleli onu istemez. Öte yandan Tahir'in gençlik aşkı olması ise işleri karıştırır. Tahir'in yuvası yıkılma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Eşi, Vicdan mevzusunu duyuyor.

Ömer dizisi konusu ndeniyle şu anda Türkiye'deki televizyonlarda yayınlanan diziler arasında en dikkat çeken yapımlar arasında yer alıyor. 

Gerçek bir hayat hikayesi olan Ömer dizisi aslında İsrail yapımı bir dizinin uyarlamasıdır. Yahudi bir ailenin hayatını anlatan gerçek dizinin Müslüman aileye uyarlanmış halidir. 

Dizide mahallenin sevilen sayılan imamının oğullarıyla olan ilişkisi anlatılıyor. 

İmam kendi çevresine faydalı olmaya çalışırken evlatlarını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalmış durumda. Özellikle de her şeyden çok sevdiği küçük oğlu Ömer'in dul bir kadının peşine düşmesi imamı çok zor durumda bırakır. İmam bütün her şeye rağmen oğlunu kaybetmemek için çırpınır. Ancak ilerleyen dönemlerde Ömer hiç beklenmedik yollara girer. Bu durum imamın hayatında en son tahmin edeceği gelişmelere neden olur. 

ÖMER DİZİSİNİN VİCDAN'I BURCU AVAR KİMDİR?

Tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu Burcu Cavrar, 1989, İstanbul doğumlu. Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu. Son yıllarda Aşkın Bedeli, Gönül İşleri, Poyraz Karayel ve Siyah Beyaz Aşk gibi dizilerde yer alma başarısını gösterdi. Siyah Beyaz Aşk dizisinde hayat verdiği Hülya karakteri ile sevilmiş ve tanınmıştır. Burcu Cavrar, 2019 yılında Ramo dizisinde Cavidan, 2021’de rol aldığı Mahkum dizisinde Ceyda karakterini canlandırdı. Tiyatro çalışmaları yanı sıra yeni dizi projelerinde yer almayı sürdürmektedir.

Yorumlar