Obilet.com yeni ödül kazandı

Obilet.com, Stevie Awards'ta "Yılın En İyi Firma İlişkileri Yönetimi" alanında Altın Ödül'ün sahibi oldu

Google Haberlere Abone ol
Obilet.com yeni ödül kazandı

Online otobüs ve uçak bileti, araç kiralama ve otel rezervasyonu platformu Obilet.com, bu yıl 17. kez düzenlenen uluslararası Stevie Awards organizasyonunda "Yılın En İyi Firma İlişkileri Yönetimi" alanında Altın Ödül’e layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Obilet.com, iş dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie Ödülleri'nden bu yıl da ödülle döndü. Obilet Firma İlişkileri Yönetimi ekibi, şehirlerarası otobüs firmalarının dijitalleşme yolculuklarında sağladığı rehberlik ve destek hizmetlerinin karşılığı olarak büyük ödülü kazandı.

Satış ve Müşteri Hizmetleri alanında uzman jüri üyelerinin değerlendirmesiyle verilen Stevie Ödülleri’nde Obilet, 2022’de kazandığı "Dünyada Yılın En İyi Satış Ekibi" ödülünden sonra ikinci üst üste ödüle layık görülmüş oldu.

Geçen yılı 30 milyon bilet satışıyla kapatan ve internet analiz ve ölçüm şirketi Similar web verilerine göre dünyada en çok ziyaret edilen otobüs biletleme platformu unvanını taşıyan Obilet, online otobüs-uçak-feribot biletlemesi, otel rezervasyonu ve araç kiralama hizmetlerinin yanı sıra 400’e yakın şehirlerarası otobüs firmasına da biletleme ve operasyon alt yapı yazılımı hizmeti sağlıyor.

Sunduğu teknolojik çözüm ve araçlarla firmaların hem günlük operasyon yönetiminin dijitalleşmesini hem de sefer bilgilerinin internet ortamına taşınarak kullanıcılarla buluşmasını sağlayan Obilet; otobüs firmalarının teknik ve operasyonel sorunlarına 7/24 Firma Destek Hattı ve saha personeli ile çözüm buluyor, firmaların dijitalleşmesine verdiği yerinde eğitimlerle katkı sağlıyor.

Platformuna yeni seyahat-turizm ürünlerini ekleyerek büyümesini sürdüren Obilet, 2023'te yurt dışı pazarlara açılmayı ve çok sayıda yabancı ülkede pazar lideri konumuna ulaşmayı amaçlıyor.

Yorumlar