NTV Empati konuğu kim? Ayça Bingöl kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

NTV Empati konuğunun kim olduğu, programının bu haftaki konuğu kim oldu merak ediliyor? Programın 1 Ocak 2023 tarihli bölümünün konuğu Burcu Bircik oldu. Peki, Empati konuğu Burcu Biricik kimdir?

Google Haberlere Abone ol
NTV Empati konuğu kim? Ayça Bingöl kimdir, nereli?

NTV Empati konuğu kim oldu, adı nedir soruları programın seyircisi tarafından merakla soruluyor. Ahmet Mümtaz Taylan tarafından hafta sonları akşam saatlerinde sunulan "Empati" programına her hafta farklı bir misafir alınıyor. Programa misafir olan isimler genellikle kamuoyunda tanınmış ünlü isimler oluyor. Programın formatı gereği, misafirlere ilginç hayat hikayesi olan kişilerle empati kurmaları istenir. 

NTV EMPATİ KONUĞU KİM?

NTV'nin 7 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan bölümündeki konuk Ayça Bingöl'dü.

Ayça Bingöl 16 Ocak 1975 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi.

Türkiye onu, "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisiyle kariyerinin zirvesinde tanıdı. 

Bingöl, 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Oyunculuk kariyerine 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel olarak başladı ve 1998-2000 yılları arasında Tiyatro Fora'da konuk oyuncu olarak sahne aldı.

Reklam filmleri, sinema ve dizilerde rol almasının yanı sıra seslendirme sanatçılığı da yapmaktadır.

Bingöl ayrıca Yeditepe Oyuncuları kadrosunda yer aldı.

2007-2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek adlı oyunla Duru Tiyatro topluluğuna katıldı ve 2008-2009 sezonunda Tiyatro Stüdyosu'nda Nehrin Solgun Yüzü adlı oyunda rol aldı.

1 OCAK 2023 PROGRAMI

Empati programının 1 Ocak 2023 tarihli bölümünün konuğu Burcu Biricik oldu. 

NTV Empati konuğu kimdir, adı nedir? Burcu Biricik kimdir?
NTV Empati konuğu kimdir, adı nedir? Burcu Biricik kimdir?

 

Türkiye'nin ilk olarak "Kırmızı Oda" dizisinde daha sonra da "Camdaki Kız" dizisindeki "Nalan" karateriyle yakından tanımaya başladığı Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu programın konuğu oldu. 

BURCU BİRİCİK BİYOGRAFİSİ

Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğdu. 2006 yılında Antalya’da düzenlenen Miss Mediterranean güzellik yarışmasında Akdeniz Kraliçesi seçildi. Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji Bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda stajyer kadroda yer alarak başladı. Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti, Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol aldı.

2007 yılında Show TV'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyonda ilk kez yer aldı. Daha sonra Toprağın Günlüğü adlı kısa filmi çeken Biricik, Kanal D'de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı. Daha sonra 2011'de Muhteşem Yüzyıl ve 2012'de Ustura Kemal dizilerinde küçük roller aldı. Yine 2012'de Show TV'de yayımanan Düşman Kardeşler dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırdı. Oyuncu, 2013'de TRT 1'de yayımlanan Beni Böyle Sev dizisinde Seda karakterini canlandırmış ve aynı zamanda çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır. Biricik 2014 yılının Kasım ayında Kanal D'de yayımlanmaya başlayan ve 2015 yılında sona eren Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırdı. 2016-2017 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Hayat Şarkısı dizisinde Hülya Cevher karakterini canlandırdı. 2016 yılında Emre Yetkin'le evlendi. 2019 yılında yayımlanan Çiçero isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı. Aynı yıl Star TV'de yayımlanan Kuzgun dizisinde başrol olarak yer aldı. 2020 yılında Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakteriyle konuk oyuncu olarak yer aldı. 2021'de ise Netflix'te yayımlanan Fatma dizisinde yer aldı. Günümüzde ise, Kanal D'de yayımlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan İpekoğlu karakterini canlandırmaktadır.

19 KASIM 2022 CUMARTESİ GÜNKÜ KONUĞU KİMDİR?

Programın 19 Kasım 2022 Cumarteki günkü misafiri Hazal Subaşı oldu. Hazal Subaşı'nın empati kurması istenen isimler arasında geçtiğimiz günlerde Almanya'da hayatını kaybeden örnek insan Mevlüde Genç de vardı. 

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir'de doğdu.

NTV Empati konuğu kimdir, adı nedir
NTV Empati konuğu kimdir, adı nedir

 

Türk oyuncu, model ve Miss Turkey 2015 üçüncüsü ve ardından da Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın olmuştur.

Hazal Subaşı, 2 Mayıs 1995 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Ailesi Selanik göçmenidir.

NTV Empati konu kim, adı nedir?
NTV Empati konu kim, adı nedir?

 

İzmir Ekonomi Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü'nde eğitim gördü.

2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler aldı.

Miss Supranational'a katılan ilk Türk kadın oldu.


 

Yorumlar