Nihat Hatipoğlu hasta mı, korona mı oldu, sağlık durumu nasıl?

Nihat Hatipoğlu hasta mı, korona mı oldu, sağlık durumu nasıl? Yakalandığı koronavirüs hastalığı nedeniyle bir süre ekranlardan uzak kalan Nihat Hatipoğlu yeniden ekranlara döndü; ancak Hatipoğlu'nun ikinci kez koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Nihat Hatipoğlu hasta mı, sağlık durumu nasıl?

Nihat Hatipoğlu hasta mı, korona mı oldu, sağlık durumu nasıl? Ünlü İlahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, uzun aradan sonra yeniden ekranlara dönerek sohbetlerine kaldığı yerden devam etmeye başladı. Nihat Hatipoğlu hasta mı, korona mı oldu, sağlık durumu nasıl?

ATV ekranlarında her Cuma gecesi "Dosta Doğru" programını sunan Hatipoğlu, yakalandığı hastalık nedeniyle bir süre programına ara vermek zorunda kalmıştı. 

Hatipoğlu'nu yeniden ekranlarda gören sevenleri onun için dualar ederek, sevinçlerini gösterdiler.

Hatipoğlu'nun hastalık sonrasında sağlığına kavuştuğu formunun yerinde olduğu gözlendi.

Nihat Hatipoğlu hasta mı?
Nihat Hatipoğlu

 

Geçen ay hastalığa yakalanan Hatipoğlu, hastanedeki tedavisinin ardından sağlığına kavuşmuştu.

Hatipoğlu, hastalığına sevinen bir grup olduğunu söyleyerek şunları kaydetmişti: Hastalığımıza sevinen ve sevinç narası atacak kadar vicdansızlaşan gruba gelince. Ne sandınız. Biz öleceğiz siz yaşayacak mısınız? Düşmanının hastalığına, üzüntüsüne sevinmeyi bilmeyen bir kültürümüz vardı. Savaş sahnesinde yaralıları tedavi ettik. Benim rahatsızlığıma sevinenler. Ben Rabbe gitmekten hiç endişe etmedim. Günün birinde icabet edeceğim. Din düşmanlığı, İslam'dan nefret sizi bu kadar mı kör, zavallı, sefih ve müptezel etti. Yazık. Kaldığımız yerden inşallah daha gayretle devam edeceğiz. Rabbin istediği yere kadar.

Nihat Hatipoğlu 3 Şubat 2022 Perşembe akşam ATV ekranlarında tekrar ekrana dönünce seyirciler tarafından, "Hasta mı" şeklinde sorulara muhatap oldu.

Koronavirüs hastalığını atlatan Hatipoğlu ikinci koronavirüse yakalandı.

İkinci kez koronavirüse yakalanan Nihat Hatipoğlu, ikinci hastalığı dönemiyle ilgili sorular üzerine, "Allah'a şükür iyi geçiyor. Altıncı günündeyim bugün, resmi olarak dışarı çıkamıyorum. Onun dışında Allah'a şükür iyi geçiyor" dedi.

Nihat Hatipoğlu Canlı Yayın Bilgileri şöyle:

 

Yorumlar

Meryem Allah'a emanet ol inşallah hocam🤲🤲🤲🌼