Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği nedir?

Google Haberlere Abone ol
Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Nida Büyükbayraktar kimdir, neledir, kaç yaşında, ne iş yapıyor, mesleği veya yaptığı iş nedir soruları bu aralar magazin aleminin merakla cevap aradığı sorular oldu.

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz'ün yeni bir evlilik hayatına yelken açtığı yönündeki haberler magazin sayfalarında yerini alırken; ünlü ismin hayranları da heyecanla yaşananları öğrenmeye çalışıyor. 

Petek Dinçöz'ün daha önce evlendiği ve çocuğu olduğu biliniyor. Ancak boşandıktan sonra uzun süredir bir beraberliği olmadığı biliniyor. 

Petek Dinçöz'ün şimdiler yeniden evlilik hayatına geri dönmeyi planladığı konuşuluyor.

Dinçöz'ün evlenmeyi düşündüğü yeni eş adayı ise iş dünyasından bir isim. 

işte Petek Dinçöz'ün evleneceği haberlerinin detayları: 

Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği nedir
Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği nedir

 

Petek Dinçöz, işletmeci Nida Büyükbayraktar ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Çift aile arasında gerçekleşen bir törenle nişanlandı.

2014 yılında hayatını iş insanı Serkan Kodaloğlu ile birleştiren Dinçöz’ün bu evliliğinden oğlu Aslan dünyaya gelmişti.

Çiftin 8 yıllık evliliği, geçen nisan ayında tek celsede bitmişti.

Boşandıktan sonra oğlu Aslan’ın eğitim hayatı için Amerika’ya yerleştiğini açıklayan Petek Dinçöz, Türkiye’ye dönmeye karar verdi. Dinçöz,�Nida Büyükbayraktar ile evlilik yolunda ilk adımı attı.

Sosyal medya hesabından nişanlandığını duyuran ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımın altına, 'Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın' notunu düştü.

Dinçöz’ü ilk tebrik eden arkadaşı Hatice oldu. Ünlü isimlerde mesajlarıyla Dinçöz'e mutluluklar diledi.

Petek Dinçöz, temmuz ayında Etiler'de görüntülenmiş, sorular üzerine “Miami’ye çocuğumun eğitimi için yerleşme kararı aldım. Her şeyim onun üzerine kurulu. Ama bir ayağımız yine Türkiye’de olacak. Şunu söyleyebilirim; sürprizlere açık olun. Güzel işlerle döneceğim” demişti.

Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği nedir
Nida Büyükbayraktar kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor, mesleği nedir

 

41 yaşındaki şarkıcı, oğlu ile Amerika'daki evinin bahçesinde verdiği pozunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"Herkese merhabalar... Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle büyüyen başta 'PDFC' ailem, sonra siz değerli sevenlerim... Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için Miami'ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler."

NİDA BÜYÜKBAYRAKTAR KİMDİR?

Nida Büyükbayraktar eğlence sektöründe işletmeci kimliği ile bulunan bir isimdir. 2011 yılında Metro Turizm'in Ege Bölge Müdürü olarak çalışıyordu.

Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, çocuğu var mı?

PETEK DİNÇÖZ KİMDİR?

Petek Dinçöz, 29 Mayıs 1980 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Esra Suay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızlarıdır. Babasını çocukken kaybetmiştir. Necdet adında bir erkek kardeşi vardır. İlk ve ortaöğrenimini Gazi Ortaokulunda tamamlamıştır. 14 yaşına kadar İzmir'de yaşamıştır, ardından okulu bıraktı ve mankenlik hayatına atıldı.

1999 yılından beri birlikte olduğu Uçankuş TV sahibi Can Tanrıyar'dan 12 Ocak 2008 yılında katıldığı Beyaz Show programında milyonların gözü önünde evlilik teklifi aldı ve dünyaevine girdi. Çiftin nikahını o dönemin RTÜK başkanı kıydı. Ardından çift Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğün yaptı.

Nida Büyükbayraktar kimdir? Petek Dinçöz'ün nişanlısı Nida Büyükbayraktar kaç yaşında, aslen nereli, ne iş yapıyor, mesleği ne, çocuğu var mı?
2010 yılında Tanrıyar'dan geçimsizlik nedeni ile olaylı bir şekilde boşandı. Dinçöz, Can Tanrıyar'dan fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü belirterek 17 Nisan 2014 yılında Beyaz Tv / Söylemezsem Olmaz programına katılarak "beni bu adamdan kurtarın! beni kemerle dövüyor'' diyerek yardım istemiştir.

8 Temmuz 2014'te evlendiği ikinci eşi Serkan Kodaloğlu'ndan 2015 yılında İrfan Aslan adında bir oğlu olmuştur. 10 Ağustos 2020'de bir kız bebek beklediğini duyurdu. İkinci kez anneliği bekleyen sanatçı bebeğini ''boyun kemiği tersliği rahatsızlığı ve tiroid hastalığı" sebebiyle kaybetti. Serkan Kodaloğlu ile 15 Mart 2022 tarihinde anlaşmalı olarak boşandı. Çiftin müşterek çocukları İrfan Aslan Kodaloğlu'nun velayeti anne Petek Dinçöz'e verildi.

 

 

Yorumlar