Neslihan Atagül'ün çocuğu var mı?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu'nun evliliklerinden çocukları olup olmadığı merak ediliyor. İki ünlü oyuncu bu aralar "Gecenin Ucunda" isimli dizide birlikte boy gösteriyor. Hayranları ise ikilinin çocuk sahibi olup olmadığını öğrenmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Neslihan Atagül'ün çocuğu var mı?

Neslihan Atagül'ün çocuğu var mı, Kadir Doğul ile evliliklerinden çocuk oldu mu? İki ünlü oyuncunun bu aralar "Gecenin Ucunda" isimli dizide birlikte boy göstermesi sonrasında evlilikle ilgili yeni sorularda ortaya çıkmaya başladı. İkilinin hayranları merakla soruyor: Neslihan Atagül'ün çocuğu var mı?

NESLİHAN ATAGÜL'ÜN ÇOCUĞU VAR MI?

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu, en son nisan ayında basın mensuplarıyla sohbet etti. Röportaj bitiminde eşinin karnını okşayan Doğulu'ya, "Bu bize bir mesaj mı? Yoksa Neslihan Hanım hamile mi?" sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu, gülerek, "Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz" açıklamasını yaptı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül, önceki akşam Yasemin Sakallıoğlu'nun “Doğru Koca Nasıl Seçilir?” adlı tek kişilik oyununu izlemeye gelenler arasındaydı.

Neslihan Atagül'ün çocuğu var mı
Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

 

Gösteri öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan çift, "Sağ olsun, bizi davet etti. Biz de onu kırmak istemedik." dedi.

Beraber oynayacakları projeden bahseden Doğulu, "Zaten uzun süredir sizlerle konuşuyoruz. Genel olarak İstanbul’da olacak. Çok kısa bir süre de şehir dışında olacak." ifadelerini kullandı.

Birlikte yaptıkları tatilden de söz eden ikili, "Böyle yerleri gezip, görmek bizi çok mutlu ediyor. Güney Amerika’ya da gitmeyi düşünüyoruz, orada bizi seven çok kişi var. Türk dizileri orada çok seviliyor, bizim diziler sayesinde Türkçe konuşuyor birçok kişi." şeklinde konuştu.

Röportaj bitiminde Atagül’ün karnını okşayan Doğulu'ya, "Bu bize bir mesaj mı? Yoksa Neslihan Hanım hamile mi?" sorusu yöneltildi. Ünlü oyuncu, gülerek, "Öyle bir şey olursa mutlulukla haber veririz." diyerek, salona giriş yaptı.

 


 

Yorumlar