Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kimdir?

Gecenin Ucunda oyuncuları arasında kimler var, kadroda kim yer alıyor, isimleri nelerdir? Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun başrollerinde oynadığı dizide Tuba Ünsal da bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kimdir?

Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kim kimdir, oyuncu kadrosunda kimler var? Star TV'de yayınlanan "Gecenin Ucunda" dizisinde rol alan oyuncular arasında Neslihan Atagül, Kadir Doğulu ve Tuba Ünsal da bulunuyor. Peride Celal'in aynı isimli kitabından uyarlanan "Gecenin Ucunda" isimli dizinin başrolünde ünlü oyuncular yer alıyor. Peki, Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kim kimdir?

Gecenin Ucunda dizisinde rol alan oyuncular kısaca şöyle: 

GECENİN UCUNDA MACİDE: NESLİHAN ATAGÜL 

1992 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Neslihan Atagül 30 yaşının içindedir.

Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kimdir
Gecenin Ucunda Macide (Neslihan Atagül)

 

Yeditepe Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alan Neslihan Atagül  Yaprak Dökümü dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. Fatih Harbiye dizisinde ilk kez başrolde yer alan Neslihan Atagül Kara Sevda dizisi ile bir dünya starı olmayı başarmıştır. Neslihan Atagül’ün oyuncu Kadir Doğulu ile örnek bir evliliği vardır.

GECENİN UCUNDA KAZIM IŞIK: KADİR DOĞULU

Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kimdir
Gecenin Ucunda Kazım (Kadir Doğulu)

 

Kadir Doğulu 19 Nisan 1982 Mersin doğumludur ve 40 yaşının içindedir. Neslihan Atagül 2016 yılından beri evli olan Kadir Doğulu Modacı Kemal Doğulu’nun kardeşidir. Pis Yedili, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Fatih Harbiye dizileri ile çok sevilen Kadir Doğulu son dönemde ise Vuslat dizisinde yer almıştır.

GECENİN UCUNDA AHMET IŞIK: SARP LEVENDOĞLU 

Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kimdir
Gecenin Ucunda Ahmet (Sarp Levendoğlu)

 

Sarp Levendoğlu 25 Aralık 1981 de Ankara da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ve yönetmen olan Sarp Levendoğlu İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Görsel İletişim Tasarım bölümü mezunudur. 41 yaşında ki usta oyuncu daha önce Birce Akalay ile bir evlilik geçirmiştir. Sarp Levendoğlu 1.95 metre botunda ve 87 kg ağırlığındadır.

Gecenin Ucunda dizisinde Ahmet Berrin’in üç oğlundan ortancasıdır. Ahmet abisi Kazım ile çok sorun yaşamasa da küçük kardeşi Cihangir’i pek sevmiyor. Ahmet yurt dışında iktisat 

GECENİN UCUNDA CİHANGİR IŞIK: BERTAN ASLLANİ 

Bertan Asllani 3 Temmuz 1990 Makedonya doğumludur ve 32 yaşındadır. Üsküp’te dünyaya gelen Bertan Asllani oyunculuğun yanında müzisyenlik, bestecilik ve şarkıcılıkta yapmaktadır. Oyuncu Hazel Şenel ile nişanlıdır. Bertan Asllani Gecenin Ucunda  dizisinde Cihangir karakteri ile yer alacak.

GECENİN UCUNDA NERMİN IŞIK: TUBA ÜNSAL

Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kimdir
Tuba Ünsal

 

Tuba Ünsal 7 Aralık 1981 de Denizli de dünyaya gelmiştir 41 yaşında olan Tuba Ünsal manken olarak  sektöre girmiş daha sonra oyunculuğa geçmiştir. İçerde dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Tuba Ünsal son olarak Aşk 101 dizisinde yer almıştır. Tuba Ünsal 1.67 m. boyunda ve 51 kg ağırlığındadır. Tuba Ünsal son olarak  Yusuf Aydın ile olan ilişkisini bitirmiştir. Şimdilerde bir sevgilisi yoktur.

GECENİN UCUNDA BERRİN IŞIK KANBEY: ZUHAL OLCAY

Zuhal Olcay 10 Ağustos 1957 İstanbul doğumludur ve  65 yaşındadır. Son olarak Merve Kült filminde yer alan deneyimli oyuncu Ankara Devlet Konservatuvarı mezunudur. Unutma Beni, Yüksek Sosyete ve Alev Alev dizileri ile tanınan Zuhal Olcay 1.73 metre boyunda ve 62 kg ağırlığındadır. Bir dönem Haluk Bilginer ile evlilik yapmıştır.

GECENİN UCUNDA TUNÇ KANBEY: LEVENT ÖZDİLEK

Levent Özdilek 1965 de Adana da dünyaya gelmiştir.  57 yaşında olan deneyimli Gecenin Ucunda oyuncusu özellikle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Meleklerin Aşkı dizileri ile ekranlarda sevilmiştir.

GECENİN UCUNDA YASEMİN KANBEY: ALEYNA ÖZGEÇEN

Aleyna Özgeçen 2003 doğumludur ve 19 yaşındadır. Yüzyıllık Mühür Dizisi ile oyunculuğa başlayan . Aleyna Özgeçen Gülperi dizisinden sonra Müslüm filminde Cedye karakteri ile beğeni toplamıştır. Nişanlı olan Aleyna Özgeçen 1.60 metre boyunda ve 56 kg’dır.

GECENİN UCUNDA ZAFER PEKDEMİR: ŞENCAN GÜLERYÜZ

1972 Amasya doğumlu olan Şencan Güleryüz 50 yaşındadır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Şencan Güleryüz son dönemde Yalnız Kurt, Cennet’in Gözyaşları Asla Vazgeçmem gibi dizilerde yer almıştır.

GECENİN UCUNDA SERRA PEKDEMİR: BESTEMSU ÖZDEMİR 

1992 yılında İzmir de dünyaya gelen Bestemsu Özdemir 30 yaşındadır. Son dönemde İkimizin Sırrı, Akrep Güvercin  ve Ege’nin Hamsisi dizilerde kendini gösteren güzel oyuncu Bestemsu Özdemir ilk çıkışını Kara Para Aşk dizisi ile yaşamıştı. İstanbul Teknik Moda Tasarım bitiren Bestemsu Özdemir Ümit İbrahim Kantarcılar ile sevgilidir.

GECENİN UCUNDA CAN PEKDEMİR: KERİM İLHAN 

Genç tiyatro oyuncusu Kerim İlhan Can Pekdemir karakteri ile Gecenin Ucunda oyuncu kadrosunda yer alacak. Okan Üniversitesi Konservatuvar bölümünde Tiyatro eğitimi alan Kerim İlhan ilk kamera önü oyunculuk deneyimini Gecenin Ucunda dizisi ile yaşayacaktır.

GECENİN UCUNDA MERT ÖNDEŞ: KAAN TAŞANER

Gecenin Ucunda oyuncuları isimleri nedir, kimdir
Kaan Taşaner

 

Kaan Taşner 23 Nisan 1979 Antalya doğumludur ve 43 yaşındadır. Konya Selçuk Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Kaan Taşaner  Fatma Gül’ün Suçu Ne dizisi ile ilk çıkışını yakalamıştır. Son dönemde Diriliş Ertuğrul  ve Kanunsuz Topraklar dizisinde yer alan güçlü oyuncu Kaan Taşaner Gecenin Ucunda oyuncu kadrosunda Mert karakteri ile yer alacaktır.

GECENİN UCUNDA ŞERMİN: EBRU AYKAÇ

Ebru AYKAÇ 1975 Manisa doğumludur ve 37 yaşındadır. Elimi Bırakma ve Çatı Katı Aşk dizilerinde de yer alan Ebru Aykaç 176 cm boyunda ve 65 kg ağırlığındadır.

GECENİN UCUNDA HANDAN: ŞEYDA BAYRAM

1995 doğumlu olan Şeyda Bayram 27 yaşındadır ve Gecenin Ucunda oyuncuları arasında yer alacak. Bahçe şehir Üniversitesi Uluslararası Ticaret bitiren Şeyda Bayram Fenomen isimli evlenme programına katılarak ismini duyurmuştur. Aslen Antalyalı olan Şeyda Bayram son olarak Elif dizisinde Parla karakteri ile yer almıştır.

GECENİN UCUNDA SELİM: CEM AVNAYİM

Cem Avnayim 1984 İstanbul doğumludur ve 38 yaşındadır. Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde Barış karakteri ile yer almıştır. Gecenin Ucunda oyuncuları arasına seçilmiştir.

GECENİN UCUNDA NİL: GONCA YAKUT

Gonca Yakut 2021’de de Sevdim Seni Bir Kere dizisinde Jülide karakterine hayat vermiş ve çok sevilmişti. 12 Eylül 1979 Adana doğumlu olan güzel oyuncu Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunudur. Tiyatroyu çok seven Gonca Yakut Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında görev almıştır.

GECENİN UCUNDA FERAH: AYSUN METİNER

Daha önce Son Nefesime Kadar dizisinde gördüğümüz Aysun Metiner Gecenin Ucunda oyuncusu oldu. 1972 İstanbul doğumlu olan Aysun Metiner 50 yaşındadır.


 

Yorumlar