Nermin'in Enfes Mutfağı neden yok saat kaçta hangi kanalda?

Nermin'in Enfes Mutfağı programı bu aralar neden yayınlanmıyor sorusu merakla cevap ararken, işin aslı ortaya çıktı. İşte nedeni..

Google Haberlere Abone ol
Nermin'in Enfes Mutfağı neden yok saat kaçta?

Nermin'in Mutfağı neden yok sorusu seyirci tarafından bu aralar merakla soruluyor. Programın müdavimleri merakla takip ettikleri Nermin hanımın bugün neden yayınlanmadığını görünce merak etti.

NERMİN'İN MUTFAĞI NEDEN YOK?

Daha önce Kanal 7'de yayınlanan program şimdilerde başka bir televizyon kanalında yayınlanıyor.

Nermin Gül tarafından sunulan program içeriğiyle ekranların bilgilendirici ve eğlendirici programlarından biri olarak biliniyor.

"Nermin'in Enfes Mutfağı", Beyaz TV'de yayınlanan popüler bir yemek programıdır. Program, pratik tarifler, lezzetli yemekler ve şık sunumlarla tanınıyor. Yemek yapmayı izleyiciler için keyifli ve ulaşılabilir bir deneyim haline getirmeye odaklanıyor.

Programın sunucusu 1983 İstanbul doğumlu ve üniversite mezunu Nermin Öztürk (Nermin Gül olarak da bilinir). Yemek yapma becerileri ile tanınan Nermin Gül, tatlılardan çeşitli lezzetlere kadar geniş bir yelpazede uzmanlaşmıştır. Nermin Gül, TRT 1'deki "Misafirim Var" programı ile ilk ün kazandı ve önemli bir kilo kaybı yaşayarak kişisel bir dönüşüm gerçekleştirmiş, bu durum sosyal medyada da sıkça konuşulan bir konu olmuştur.

"Nermin'in Enfes Mutfağı", hafta içi her gün saat 13:00'te Beyaz TV'de yayınlanıyor. Program, pratik, ekonomik ve sağlıklı lezzetlerin yanı sıra bölgesel mutfaklara yönelik şık ve modern bir yaklaşımla takdir ediliyor. Türkiye'nin sevilen şeflerinden biri olan Nermin Öztürk, pratik ve lezzetli yemekler yapmanın sırlarını paylaşarak yemek yapma işini zevkli bir deneyime dönüştürüyor.

Beyaz TV'de yayınlanan Nermin'in Enfes Mutfağı programı neden yayınlanmıyor sorusu cevabını buldu. Programın bugünkü saati geldiğinde henüz yayınlanmamıştı. Ancak ortaya çıkan yeni detaya göre program yayından kaldırılmadı.

Program, Beyaz TV'nin yayın akışındaki değişiklik sonrasında yeni bir saate alındı. Buna göre; Nermin'in Enfes Mutfağı programı saat 15.00'te başlayacak. 

 

Yorumlar