Nagehan Alçı neden boşandı?

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı, anlaşmalı bir şekilde boşandılar. Çift, duruşma salonunun kapısında birlikte poz vererek aralarında dargınlık olmadığı mesajı verdi.

Google Haberlere Abone ol
Nagehan Alçı neden boşandı?

Gazeteci Nagehan Alçı ile yorumcu Rasim Ozan Kütahyalı anlaşmalı bir şekilde boşandı. Ünlü çift, boşanma davasının görüldüğü mahkemin koridorlarında yan yana durarak basın mensuplarına poz verdi. Peki, Nagehan ile Rasim neden boşandı?

NAGEHAN ALÇI NEDEN BOŞANDI?

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın boşanmasından sonra magazin dünyasında meraklı sorular artmaya başladı. Onlardan biri de, "Neden boşandılar" sorusu oldu. Neden boşandıklarına ilişkin kamuoyunda bir süredir çeşitli iddialar dolaşıyordu; ancak Alçı, "Aile mahremiyetimize saygı istiyoruz" diyerek boşanmanın gerçek nedenini açıklamadı. Her çiftte olduğu onların da anlaşmazlık sonucu bu kararı aldığı tahmin ediliyor.

Alçı, "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik" ifadelerini kullandı. Kamuoyunda bir süredir yer alan boşanma olayı bugün gerçekleşti. Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı hakkında ortaya sık sık atılan boşanma iddiaları doğrulanmış oldu. 2010 yılında dünyaevine giren çift, bugün anlaşmalı olarak boşandı.

Evliliklerinden ikiz kız çocukları olan çiftin duruşması, İstanbul 2. Aile Mahkemesi'nde görüldü. İkili duruşmayı mahkeme kaleminde bekledi. Önce görüntü alınmasını istemeyen çift, basın mensuplarının soruları karşısında mahkeme kapısında yan yana geldi.

Nagehan Alçı, "Biz anlaşmalı, medenice, güzel bir şekilde bitiriyoruz. Herhangi bir problem yok. Ailemizin mahremiyeti adına sizden de saygı rica ediyoruz." dedi.

"DOSTÇA GÜZEL BİR ŞEKİLDE BİTİRDİK"

Duruşma yaklaşık 15 dakika sürdü. Duruşma salonundan avukatlarıyla ayrı ayrı çıkan Nagehan Alçı, "Boşandınız mı?" sorusuna "Anlaşmalı dostça güzel bir şekilde bitirdik." diye yanıtını verdi. Rasim Ozan Kütahyalı ise, "Güzel dostça, her şey iyi" şeklinde cevap verdi. 13 yıllık evlilik tek celsede bitmiş oldu.

 

Yorumlar