Müzisyen cinayetinin nedeni belli oldu

İstanbul'da nişanlısıyla yemek yediği esnada yan masadaki iki kişi tarafından öldürülen müzisyene saldırının nedeni ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Müzisyen cinayetinin nedeni belli oldu

İstanbul Güngören'de, nişanlısına laf attıkları iddia edilen iki kişinin saldırısına uğrayarak öldürülen 36 yaşındaki müzisyen Umut Emre Aytekin, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Cenaze törenine, babası ve nişanlısı Maria Zeppin sağlık sorunları nedeniyle katılamadı.

Müzisyen Umut Emre Aytekin ve nişanlısı Maria Zeppin, Güngören'de bir fast food zincirinin şubesinde kahve içmek için bulunurken, yan masada oturan Ceyhun T. (22) ve Hayrettin Ö. (23) isimli şahısların sözlü tacizine maruz kaldı. Aytekin, nişanlısından durumu öğrenince şahıslarla tartışmaya başladı ve kısa süre sonra fiziksel saldırıya uğradı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Aytekin, hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Saldırıya ilişkin gözaltına alınan Ceyhun T. ve Hayrettin Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken, Aytekin'in cenazesi, Güngören Veysel Karani Camii'nde kılınan namazın ardından Silivri'de defnedildi.

ANNE VE BABASI YIKILDI

Aytekin'in annesi, oğlunun ölümüyle ilgili duyduğu acıyı ifade ederken, Aytekin'in babası ise aldığı haber üzerine kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı. Nişanlısı Maria Zeppin, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi'ne gönderildi. Zeppin, yakınlarına gönderdiği ses kaydında, Aytekin ile evlenmek istediğini ve onu çok sevdiğini belirtti.

Maria Zeppin, yaşanan olayın detaylarını bir ses kaydında anlattı. Zeppin ve Aytekin'in, olayın gerçekleştiği restoranda otururken, Aytekin'in tuvalete gitmesi sırasında iki şahsın kendisine kötü sözler söylediğini ifade etti. Bu durumu Aytekin'e aktardığında, Aytekin'in konuyu şahıslarla konuşmaya gitmesiyle olayın kavgaya dönüştüğünü ve sonrasında yaşanan saldırıyı anlattı.

Yorumlar