Müge Anlı ne kadar kazanıyor?

Sabah programlarının hiç kuşkusuz en çok sevilen ve en çok arananları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'nın ne kadar kazandığı araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı ne kadar kazanıyor?

Müge Anlı'nın aylık kazancı son zamanların en çok merak edilenleri arasındaki yerini koruyor. ATV ekranlarında yayınlanan ve en çok sevilen sabah kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi hergün ekranlara geliyor. Yayınlanan hemen hemen her program sonunda izleyenler Müge Anlı'nın aylık ne kadar kazandığını merak ediyor. Peki, Müge Anlı ne kadar kazanıyor? Müge Anlı'nın maaşı ne kadar? 

MÜGE ANLI NE KADAR ALIYOR?

Müge Anlı'nın ne kadar kazandığına dair net bir bilgi bulunmasada 2007 yılında yapılan bir haberde Müge Anlı'nın aylık kazancının yaklaşık 60 bin lira olduğu kaydedilmişti. Öte yandan Esra Erol'un ise aylık 1 milyon 100 bin TL kazandığı iddialar arasında.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Müge Anlı, aynı zamanda hukuk eğitimi de almıştır. Babasının adı İhsan olan Müge Anlı'nın annesinin ise öğretmen olduğu bilinirken Anlı, 19 Aralık 1973 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir.

Burhan Akdağ ile yaptığı evlilikten bir çocuğu bulunan Müge Anlı, 2008'de gazeteci Burhan Akdağ ile yollarını ayırdı. Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin programı ile tanıdığımız Anlı, daha sonra bir çok porgrama imza atmış en son ise ATV ekranlarıda yayınlanan Tatlı Sert programını sunmaya başlamıştır.

Ağırlıklı olarak faili meçhul cinayetlerin çözülmesi ve kayıp kişilerin bulunmasında rol alan program sayesinde bugüne kadar pek çok kişi yakınlarına kavuştu. 

 

Yorumlar

Selatının Senı cok sevıyorum