Müge Anlı Hasan Hüseyin Çelik cinayeti kim işledi Müge Anlı'daki Şerife Çelik kimdir?

Hasan Hüseyin Çelik olayıyla ilgili olarak Müge Anlı'nın programında ele alınan konuda yeni son dakika gelişmesi yaşandı. Çelik kaybının 79. gününde cinayete kurban gittiği kesinleşti.

Google Haberlere Abone ol
'Müge Anlı'da Hasan Hüseyin Çelik cinayeti çözüldü

Hasan Çelik olayıyla ilgili yeni son dakika gelişmesi yaşandı. Çelik'in 79 gün aradan sonra cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yalçın Ülger tarafından işaret edilen Yasin Tıraş tarafından itiraf edildi.

HASAN HÜSEYİN ÇELİK CİNAYETİ AYDINLANDI

Müge Anlı'nın popüler programı "Tatlı Sert", faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Program, hafta içi her gün izleyicileri ekran başına kilitleyerek, kayıp dosyaları ve cinayete kurban giden kişilerin yaşamlarını aydınlatma misyonunu sürdürüyor.

Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinden itibaren kayıp. Ankara'da yaşayan ve iki çocuk babası olan Çelik, aracıyla evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamadı. Eşi Seher Çelik, 34 yıllık hayat arkadaşından 73 gündür haber alamamanın endişesini yaşarken, onun hala hayatta olduğuna dair bir inanç taşıdığını ifade etti. Bu endişe ve umutla Müge Anlı'ya başvurdu.

Hasan Hüseyin Çelik olayı

Seher Çelik'in Tavırları: "Kocam ölse hissederdim" diyerek dikkat çeken Seher Çelik, eşinin kayboluşundan Çelik ailesini sorumlu tutarken, sonraki gelişmelerde eşinin ailesine yönelik ağır hakaret ve küfürlerinin olduğu ortaya çıktı.

ŞERİFE ÇELİK KİMDİR?

Şerife Çelik, Hasan Hüseyin Çelik'in Müge Anlı'nın programına çıkan kızıdır. 

Müge Anlı

Aile İçi İddialar: Çelik ailesi, Hasan Hüseyin Çelik'in kayboluşunun parasal sebeplerle eşi tarafından planlandığını ve olası bir cinayete kurban gitmiş olabileceğini iddia etti. Bu iddialar, programda taraflar arasında sert tartışmalara yol açtı.

CİNAYETE KURBAN GİTTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Hasan Hüseyin Çelik'in kaybolması ve sonrasında yaşananlar, Müge Anlı'nın programında ele alınan ve Türkiye genelinde büyük ilgi gören bir olaydır. 15 Kasım 2023 tarihinde Ankara'da yaşayan ve aracıyla birlikte kaybolan Hasan Hüseyin Çelik'in aranma süreci, eşi Seher Hanım tarafından Müge Anlı'ya taşındı. Programda yapılan araştırmalar sonucunda, Hasan Hüseyin Çelik'in öldürüldüğü ve cinayetle ilgili itirafların geldiği ortaya çıktı. Müge Anlı'nın programında, Çelik'in ailesi ve kardeşleri de dahil olmak üzere detaylı araştırmalar yapıldı ve bu süreç, izleyiciler tarafından yakından takip edildi​​​​.

Yapılan araştırmalar ve canlı yayında elde edilen bilgiler ışığında, Çelik'in cansız bedeninin evinden 12 kilometre uzakta bulunduğu ve öldürülmesiyle ilgili olarak Yasin adlı şahsın itirafı üzerine, Mert isimli bir kişinin cinayeti işlediği açıklandı. Hasan Çelik'in kimliği, banka kartları ve telefonu zanlının evinde bulunmuş, bu durum da olayın çözülmesinde önemli bir rol oynamıştır. Ayrıca, Çelik'in eşi ve kızının da bu konuda şüpheli olarak görüldüğü, ancak detayların ve soruşturmanın devam ettiği belirtilmiştir​

Hasan Hüseyin Çelik'in 79'uncu gününde cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Yalçın Ülger tarafından işaret edilen Yasin Tıraş tarafından itiraf edildi. Cinayet zanlısı program sonrasında emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınarak tutuklandı.

Yalçın Ülger'in işaret ettiği Yasin itiraflarında, cinayeti Mert isimli şahsın işlediğini söyledi.

Yorumlar