Müge Anlı Canlı izle 13 Aralık 2021 Pazartesi

Müge Anlı Canlı izle 13 Aralık 2021 Pazartesi İzle günkü bölüm Müge Anlı ile yeni konuklarla ekrana geliyor. Yeni sezona da bomba gibi başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı çözülemeyen konular ve yeni konuklarla devam ediliyor.

Müge Anlı Canlı izle 13 Aralık 2021 Pazartesi Canlı İzle son bölüm Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayın son bölümü yine birbirinden ilginç diyalogların ve konuların yer aldığı program oluyor. Programın en son dünkü bölümünde ilginç anlar yaşanmıştı. Anne-babasını arayan genç 19 kardeşi olduğunu öğrenince şaşırdı.

İzmir'de ablası ile birlikte cami avlusuna bırakılan Vedat Yaman Alexander Schlienbecker'in (35) 33 yıllık arayışından dram çıktı. atv'de yayımlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Vedat'ın anne ve babasından 19 kardeşinin daha olduğu ortaya çıktı. O dönemde imam nikâhlı baba Adil Yaman ile anne Fatma'nın ayrıldıktan sonra yeni evlilikler yaptığı anlaşıldı. İzmir'de yaşayan anne Fatma'nın 8, Ankara'da yaşayan baba Adil Yaman'ın 11 çocuğunun olduğu belirlendi. Baba Adil Yaman, "O dönemde maddi durumum iyi değildi.

Çocuklarıma bakamadım. Bayramın son günü. 1 ay aç kaldık. Çocuklarımı simit ve bisküvi ile besledim. Camiye bırakmaktan başka çarem kalmadı" dedi. İzmir'de 1 Mayıs 1986'da doğan Vedat Yaman Alexander Schlienbecker'in trajik öyküsü, SABAH Gazetesi'nde önceki gün manşet oldu. Kendisinden iki yaş büyük ablası Hülya ile birlikte 20 Mayıs 1988'de İzmir'de cami önüne bırakıldıktan sonra Alman bir aileye evlatlık verilen Vedat Yaman Schlienbecker, Hıristiyan olarak yetiştirildi. Vedat, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılarak gerçek anne ve babasını bulmayı başardı.

ANNE ve babasını Müge Anlı sayesinde kısa sürede bulan Vedat Yaman, 19 kardeşi olduğunu duyunca şoke oldu. Mutluluk ve şaşkınlığı bir arada yaşayan Vedat, "Bu gerçek mi? Bütün hayatım boyunca duyduğum bir acı var. Ben bu acıyla yaşamaya devam edecektim. Şu an hâlâ inanamıyorum. Ben hep geniş aile sahibi olmayı isterdim. 4 çocuğum var. 19 kardeşim daha olduğunu öğrendim. Çok mutlu oldum. Müge ablaya çok teşekkür ederim. Siz inanılmazsınız. Anne ve babamdan örnek alınıp DNA testi de yapılmasını istiyorum" dedi.

Müge Anlı Canlı İzle 17 Eylül 2021 Cuma günkü bölüm Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV Canlı Yayın
Müge Anlı Canlı İzle 17 Eylül 2021 Cuma günkü bölüm Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV Canlı Yayın

 


 

ESKİ BÖLÜMLER Cuma günkü bölümünde bir kez daha Necla ve Metin Büyükşen çiftinin cinayetiyle ilgili gelişmeler damgasını vurdu. Türkiye'nin yakından takip ettiği cinayet bilindiği gibi geçen sezon çözülmüştü. Ancak hala karanlıkta kalan bazı noktalar var. Bu sezonun ilk programlarında da yine aynı konu irdelendi. 

Müge Anlı Canlı İzle 28 Haziran Pazartesi
Necla ve Metin Büyükşen cinayeti tartışılıyor

 

ESKİ BÖLÜMLER

En son geçen hafta Çarşamba günü ekrana gelen programda 17 yıl önce evlatlık verilen iki kardeşin akıbetleri sorgulanmaya başlanmıştı. Müge Anlı Canlı İzlemek isteyenler için canlı izleme linki yazının en altında yer alıyor. Müge Anlı son bölüm full tek parça izlemek isteyenler ise yayın sonrasında verilen linke tıklayarak izleyebilir. 

Programın geçen hafta Cuma günkü bölümünde 88 yaşındaki Fadime Aslan'ın gelinleri tarafından darp edilmesiyle alakalı görüntüler Türkiye'yi şoke etti. Manisa'da yaşanan olayın failleri programa konuk olmuşlardı. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında hemen hemen her gün yeni bir olay aydınlatılıyor.

 

Programda hergün birbirinden ilginç konular ele alınıyor.

ÖNCEKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Programın dünkü bölümünde iki haftadır kayıp olan Taksici İsmail Çanakçı'nın akibeti sorgulanırken, 40 gündür kayıp olan Emel ve arkadaşının ise izi bulundu. Kayıp kadınlar canlı yayında telefona bağlandı.

Yeni bölümde Cuma günü aramalarına başlanan Şahap Örcün'ün akıbetiyle ilgili sorgulamalar devam ediyor. Adana'nın Çatalan Köprüsü'nden düştüğü veya atladığı ileri sürülen kayıp şahsı arama çalışmaları devam ediyor. Yakınları Şahap Örcün'ün borçları nedeniyle kayıplara karışmış olabileceğini de belirtiyor.

İşte detaylar: Programın geçen bölümünde eniştesi tarafından tecavüze uğradığını söyleyen bir kişinin açıklamalara gündeme bomba gibi düşmüştü. 

ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Programın en son bölümünde üzerinde durulan ana konu Mervenur Polat'ın akıbeti oldu. Polat'ın cinayete kurban gittiği, şüphelilerin ise kimler olduğu biliniyordu. Yapılan araştırma ve soruşturmalar sonucunda Polat'ın cansız bedeni şüpheli kişinin de alakalı olduğu bir alanda gömülü bulundu. 

Öte yandan, dünkü yayında 4 gündür kayıp olan genç kaz aynı gün içinde bulundu. Genç kız ile birlikte kaçtığı erkek arkadaşı canlı yayında ailesiyle bir araya geldi.

CANLI YAYINDA İTİRAF

Müge Anlı'nın geçen haftaki programında uzun süredir kayıp olan 3 çocuk annesi Güldane Biçer'in akıbeti damgasını vurmuştu. Olayın ilginç tarafı ise kayıp kadının akrabaları tarafından kadının eşinin şüpheli olarak gösteriliyordu; şüpheler de haklı çıktı. Akrabaları, Güldane'nin eşi tarafından kaybedildiğine inanıyordu.

Eşi ise bunun için bir gerekçesinin olmadığını belirterek suçlamaları reddediyordu. Ancak yapılan baskılı soruşturmalar ve araştırmalar kocanın katil olduğunu ortaya koydu. Koca sonunda cinayeti işlediğini itiraf ederek karısını gömdüğü yeri de güvenlik güçlerine göstermişti. Katilin canlı yayındaki soğuk kanlı halleri ise izleyenleri bir kez daha şoke etmişti.  

Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer ise eşinin birilerine kaçtığını belirterek, onun kaybından 6 ay sonra boşanma davası açmıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı İzle 24 Şubat Çarşamba

Güldane Biçer 17 Eylül 2011 tarihinde kaybolduktan sonra bir daha da kendisinden haber alınamıyordu. Eşi, karısının telefonda başkalarıyla görüştüğünü öğrendiğini söylüyordu; ancak öğrendikten sonra ne yaptığını ise söylemiyordu. Sonunda eşini öldürdükten sonra Büyükeçekmece Gölü çevresinde ıssız bir araziye gömdüğü ortaya çıkmıştı.

TERLİKLER HAVADA UÇUŞTU

 

İşte Müge Anlı'nın bugünkü programında gelen cinayet itirafı:

 

 

 

MÜGE ANLI CANLI İZLEME LİNKİ ŞÖYLE: