MOBESE'ye kardeş MOBAS geldi

Kameralı güvenlik sistemlerine bir yenisi daha eklendi. 3 dakikada 3 şeriti kapatabilen MOBAS, istenmeyen olaylara hızlı çözüm getirmeyi hedefliyor.

Google Haberlere Abone ol
MOBESE'ye kardeş MOBAS geldi

Güvenlik güçlerinin istenmeyen olaylara hızlı müdahale etmesini ve çevre güvenliğinin alınmasını sağlamak amacıyla Mobil Bariyer Sistemi MOBAS geliştirildi. 3 dakikada 3 şeritli yolun kapatılmasını sağlayan ve üzerindeki elektronik sistemler devreye giren MOBAS, aracın çevresini 360 derece izleyen, plaka ve yüz tanıma yapıp, anlık olarak merkezle canlı sorgulamaya olanak veren kamera sistemleriyle görev yapıyor.

Güvenlik güçlerinin istenmeyen olaylara hızlı şekilde müdahale etmesini sağlayan Mobil Bariyer Sistemi (MOBAS) geliştirildi.

Güvenlik güçlerinin suç ve suçluyla mücadele amacıyla kullandığı kameralı güvenlik sistemi çözümlerinden MOBESE'ye, açılabilir bariyerli yeni bir ürün eklendi.

MOBAS NEDİR?

PİMSER, güvenlik çözümleri tarafından geliştirilen MOBAS, kısa sürede güvenlik sağlamayı hedefleyn, 3 dakikada 3 şeriti kapatabilme özelliği sağlayan bir sistem.

MOBAS Sistemi, araca monte edilerek geniş bir koruma kalkanı oluşturan bariyerler, görüntüleme amaçlı elektronik donanımlar, görevlilerin temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri ve ekipmanlarını depolayabilecekleri birimlerden oluşuyor.

Aracın ön ve arka kısımlarında bulunan izleme penceresiyle gözlem yapılabiliyor.

Araca entegre kameralarla merkeze kesintisiz görüntü aktarılabiliyor, plaka ve yüz tanıma özellikleriyle çevrede sorgulama gerçekleştirilebiliyor, aydınlatma elemanlarıyla 400 metreye kadar aydınlatma sağlanabiliyor.

MOBAS nedir

Yorumlar