Michael Jackson'un tuhaf isteği kraliçeden karşılık bulmamış

Dünyaca ünlü pop yıldızı Michael Jackson'un İngiliz Kraliçe 2. Elizabeth'ten defalarca tuhaf bir istekte bulunduğu ancak kraliçenin cevap bile vermediği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Michael Jackson'un tuhaf isteği kraliçeden karşılık bulmamış

Pop'un Kralı Michael Jackson'ın İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'ten tuhaf talebi yıllar sonra ortaya çıktı.

Pop'un Kralı Michael Jackson 2009 yılında ABD'nin Los Angeles kentindeki evinde ölü bulunmuştu.

Ünlü şarkıcının, doktoru Conrad Murray gözetiminde aşırı dozda propofol aldığı ve bu sebeple kalp krizi geçirdiği belirtilmişti.

Michael Jackson'ın, şövalyelik unvanı alabilmek için İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'e çok sayıda mektup yazdığı öne sürüldü.

Jackson'ın eski yakın koruması Matt Fides tarafından ortaya atılan iddiaya göre ünlü şarkıcı, dünyanın en büyük yıldızı olduğu gerekçesiyle Kraliçe 2. Elizabeth'ten kendisine şövalye unvanı vermesini istedi.

Adının Sir Michael Jackson ünlü yıldızın, Prenses Diana ile olan arkadaşlığının da bu sürece yardımcı olacağını düşündüğü ifade edildi.

Fakat Kraliçe 2. Elizabeth, Jackson'ın tuhaf talebine hiçbir zaman cevap vermedi.

Sir unvanına sahip ABD'li ünlü yönetmen Steven Spielberg'ü örnek gösteren şarkıcı, bu unvanın yalnızca İngilizlere verilmediğini düşünerek Kraliçe'den bu talepte bulundu.

Kraliçe 2. Elizabeth'e gönderdiği mektuplara bir türlü cevap alamayan Jackson yardım etmeleri için üst düzey bir siyasetçiyle iletişime geçse de talebi hiçbir zaman karşılık bulmadı.

Yorumlar