Mertcan Hazer öldü mü Esra Erol'daki genç ne oldu?

Esra Erol'un programında annesini arayan Mertcan Hazer'in öldüğüne dair iddialar bir anda sosyal medyada viral oldu. Peki işin aslı nedir? Mertcan Hazer öldü mü yaşıyor mu?

Google Haberlere Abone ol
Mertcan Hazer öldü mü Esra Erol'daki genç ne oldu?

Esra Erol Mertcan Hazer öldü mü, ne oldu sorusu programın müdavimleri tarafından bu aralar merakla soruluyor. Hazer, katıldığı programda yıllardır görmediği annesini arıyordu. Ancak gelen son dakika iddialar sonrası öldüğü yönünde söylentiler oluştu.

ESRA EROL MERTCAN HAZER ÖLDÜ MÜ?

Esra Erol'da, Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olmaya devam ediyor. Bu programda geçtiğimiz günlerde Mertcan Hazer'in annesini bulma çabası herkesi duygulandırdı.

Mertcan Hazer, yıllardır görmediği annesini bulmak için Esra Erol'da programına başvurdu. 18 yaşında olan Mertcan, askere gitmeden önce annesini görmek istediğini ve hayatında hiç doğum günü kutlamadığını belirtti. Mertcan'ın bu hikayesi ve "Annemin kokusunu çok özledim" sözleri seyircilerin yüreklerini sızlattı​​​​​​.

Mertcan Hazer ve Esra Erol
Mertcan Hazer ve Esra Erol

 

Annesiyle bir türlü konuşamayan Mertcan'ın yayından sonra canına kıydığına dair iddialar bir anda gündem oldu. Ancak bu iddiaları doğrulayan bir teyit yok. 

DUYGUSAL BULUŞMA

Programda Mertcan'ın annesi Ayten Akın, canlı yayına telefonla bağlandı ve oğluyla konuştu. Mertcan, annesinin sesini ilk kez canlı yayında duydu ve "Anne yıllardır seni aradım. Yıllarca bu sesi duymak için geldim buraya. Seni çok seviyorum anne!" diyerek duygularını ifade etti. Bu anlarda, Esra Erol ve stüdyodaki herkes gözyaşlarına boğuldu​​​​​​.

Ancak, bu duygusal buluşmanın ardından şok edici bir gerçek ortaya çıktı. Yayına bağlanan kişinin aslında Mertcan'ın annesi olmadığı, üvey babasının bir akrabasını annesi gibi yayına bağlatıp konuşturduğu anlaşıldı. Gerçek annesinin 2 aylık hamile olduğu ve Mertcan'la irtibata geçmek istemediği ortaya çıktı. Bu durum Mertcan'ı derinden sarsarken, "Düştüm kalkamıyorum. Demek ki annem diğer çocuklarıyla avunmuş" diyerek üzüntüsünü dile getirdi​​.

Bu zorlu süreçte Mertcan'a destek olan kişi, sevgilisi Dilara oldu. Yayına gelerek Mertcan'a "Kimse yoksa ben yanındayım" diyen Dilara, ona moral verdi. Mertcan için bu destek, zorlu anlarda umut olmuş gibi görünüyor​​.

Özetlemek gerekirse, Mertcan Hazer'in öldüğü iddiaları şu anda teyit edilmiş değildir. 

Yorumlar