Mersin'de beş gün sonra ölü sayısı yükseldi

Mersin'de geçen haftanın başında meydana gelen "sahte içki" vakasında hastaneye kaldırılan arasında ölenlerin sayısı giderek yükseliyor. Geçen haftaya kadar 7 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün bir kişi daha hayatını kaybetti. Mersin'deki sahte içki vakasında 14 kişi hastanelere kaldırılmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Mersin'de beş gün sonra ölü sayısı yükseldi

Mersin'deki sahte içki vakasından kötü haberler gelmeye devam ediyor. Gelen son haberlere göre ölü sayısı 8'e yükseldi.

Mersin'de metonol zehirlenmesi şüphesiyle 12 gündür Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören bir kişinin daha hayatını kaybetmesiyle, sahte içkiden ölenlerin sayısı 8'e yükseldi.

Kentte son 15 günden bu yana sahte içki zehirlenmesi şüphesiyle 30'a yakın kişi hastanelere başvurmuş, geçtiğimiz hafta içerisinde bu kişilerden 7'si hayatını kaybetmişti.

Dün de 'metonol' zehirlenmesi şüphesiyle 12 gündür Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi gören İbrahim A. hayatını kaybetti. Bu kişiyle birlikte kentte sahte alkolden ölenlerin sayısı 8'e yükselirken, halen 9 kişinin tedavilerine devam edildiği bildirildi.

Öte yandan, sahte içki ölümlerine ilişkin geçtiğimiz hafta gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 5'i tutuklanmıştı.

Ayrıca Niğde'de de metanol zehirlenmesi şüphesiyle hastanede tedavi gören A.A. (54), yaşamını yitirmişti.

Yorumlar