Şevki Sözen kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şevki Hoca kaç doğumlu?

Şevki Sözen kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şevki Hoca kaç doğumlu? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılanların başında yer almaktadır. Peki, Müge Anlı'daki Şevki hocam kaç yaşında, kimdir, aslen nereli?

Google Haberlere Abone ol
Şevki Sözen kimdir, kaç yaşında?

Şevki Sözen kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şevki Hoca kaç doğumlu? son zamanların en çok merak edilen konularının başında gelmektedir. Müge Anlı Tatlı Sert porgramının Şevki hocası, Şevki Sözen kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şevki Hoca kaç doğumlu? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılanların başında yerl almaktadır. 

Şevki Sözen kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şevki Hoca kaç doğumlu?
Mehmet Şevki Sözen

 

Atv ekranlarında yayınlanan ve gündüz kuşağının hiç kuşkusuz en sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Şevki hocası son zamanların en çok arananları arasındaki yerini koruyor.  Yaklaşık 10 yıldız Müge Anlı ile ekranlara çıkan, ve toplumun vicdanını yaralayan konularda uzmanlık alanı olan Adli Tıp noktasında fikirleri ile olayların aydınlatılmasına yardımcı olan Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen, aynı zaman kendisi gibi profesör olan Prof. Dr. Hayri Sözen’in oğludur.

Müge Anlı Şevki hoca, Adli Tıp uzmanı olarak Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenen cinayet ve kayıp konularında uzmanlığını ortaya koyuyor ve yaşanan olayların çözülmesinde yardımcı oluyor. Ortaya koyduğu görüşlerle dikkatleri üzerine çeken Mehmet Şevki Sözen, kısaca Şevki Hoca kaç yaşında, kimdir soruları, eğitimi ve nereli olduğu vatandaşlar tarafından sıkça araştırılanların başında gelmektedir.

ŞEVKİ SÖZEN’İN EĞİTİM HAYATI

Prof Dr. Hayri Sözen'in oğlu olan Şevki Hoca, 1963 yılında Afganistan'ın başkenti Kabil’de dünyaya gelmiştir. Şevki Hoca kaç yaşında? sorusunun yanıtı doğum tarihine göre ortaya çıkıyor bu duruma Şevki Sözen 58 yaşındadır. Şevki Sözen babası Prof. Dr. Hayri Sözen tarafından Makedon asıllıdır. Mehmet Şevki Sözen, ilkokulunu Ataköy İlköğretim Okulunda daha sonra liseyi Saint Benoit Fransız lisesinde  ve eğitimini de  İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesinde tamamlamıştır.

Şevki Sözen kimdir, kaç yaşında? Müge Anlı Şevki Hoca kaç doğumlu?
Mehmet Şevki Sözen

 

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumunda İstanbul Adli Tıp Uzmanlığı Yapan Şevki Sözen’in iş hayatı şöyledir; Gülhane Askeri Tıp Akademisi, Patoloji Anabilim Dalı, Ankara (1990-1991) Yedek Subay, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu, Adli Tıp Grup Başkanlığı, Adana (1991) Adli Tıp Uzmanı, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Adli Tıp Anabilim Dalı, İstanbul (1993-1994) Adli Tıp Uzmanı, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Adli Tıp Anabilim Dalı, İstanbul (1994 – 2000) Adli Tıp Doçenti, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Adli Tıp Anabilim Dalı, İstanbul (2000 – ) Adli Tıp Profesörü, Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 2. İhtisas Kurulu Başkanı ( 2001 – 2003) kurumlarında bulunmuş ve şu anda; İstanbul Üniversitesin’de İstanbul Tıp Fakültesi Adli Tıp Ana Bilim Dalında kariyerine devam etmektedir.

Evli ve bir çocuk babası olan Prof.Dr. Mehmet Şevki SÖZEN İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. Ayrıca Tiyatro sanatına ilgi duymaktadır. Aile İçi Şiddet, Çocuk İstismarı ve Cinsel Saldırılar konularında uzmandır.

Müge Anlı programının sevilen ismi Mehmet Şevki Sözen'i merak eden vatandaşların sorduğu Şevki hoca kimdir? sorusunun yanıtı internet üzerinde yer alan bilgiler ışığında yukarı paylaşıldı. 

 


 

Yorumlar