KabloTV kullanıcılarına beIN Sports müjdesi

Türkiye'nin 24 ilinde uzun yıllardır hizmet veren KabloTV'de artık lig ve kupa maçlarını da izlemek mümkün. Çünkü bütün lig maçlarını veren beIN Sports kanalları artık KabloTV üzerinden de izlenebiliyor.

Google Haberlere Abone ol
KabloTV kullanıcılarına beIN Sports müjdesi

Türkiye'nin kablo üzerinden televizyon hizmeti veren ilk platformu olan KabloTV, 1 milyonun üzerindeki abonelerinin karşısına yeni bir hizmetle çıkıyor.

Ülkemizde özellikle sporseverlerin zorunlu tek adresi haline gelen beIN Sports kanalları artık KabloTV üzerinden de yayın yapıyor. Süper Lig maçlarının tamamının izlenebildiği beIN Sports kanalları şimdiye kadar sadece Digiturk gibi platformlar üzerinden yayınlanıyordu.

TÜRKSAT bünyesinde faaliyet gösteren KabloTV`de, ülkemizde ve dünyada beğeniyle izlenen birçok televizyon kanalını, üstün görüntü ve ses kalitesi, ayrıca her bütçeye hitap eden ekonomik fiyatlarla izleyebilirsiniz.

beIN Sports kanallarının KabloTV'deki frenkansları şöyle:

232    beIN SPORTS 1    HD    322 Mhz 256 QAM    
233    beIN SPORTS 2    HD    314 Mhz 256 QAM    
234    beIN SPORTS 3    HD    322 Mhz 256 QAM    
235    beIN SPORTS 4    HD    314 Mhz 256 QAM    
236    beIN SPORTS MAX 1    HD    322 Mhz 256 QAM    
237    beIN SPORTS MAX 2    HD    314 Mhz 256 QAM

KABLO TV'YE NASIL ABONE OLUNUR?

KabloTV'ye abone olmak isteyenler kurumun resmi internet sitesi olan www.kablotv.com.tr sitesinin sol üst köşesindeki "Online İşlemler" menüsü üzerinden işlem yapabilir ya da 0850 804 4444 telefon numarası üzerinden abonelik için gerekli görüşmeler yapabilir.

Ayırca https://www.turksatkablo.com.tr/iletisim adresi üzerinde bulunan form aracılığıyla her türlü dilek, şikayet ve talepler de iletilebilir.

ABONELİK İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

KabloTV bilindiği gibi Türkiye'nin sadece 24 ilinde ve bu illerin belli semtlerinde ve mahallelerinde hizmet vermektedir. Bu nedenle KabloTV'ye abonelik yaptırmak isteyenlerin öncelikle hizmetin kendi mahallelerinde mevcut olup olmadığını sorgulamalarını tavsiye ederiz. Bunun için KabloTV'nin resmi internet sitesinde yer alan şu bağlantı (https://online.turksatkablo.com.tr/KampanyasizYeniAbonelik.aspx#Kampanyasiz-Yeni-Abonelik) üzerinden sorgulama yaparak bölgenizde ya da mahallenizde KabloTV alt yapısının bulunup bulunmadığını öğrenebilirsiniz. 

Buradaki sorgu sırasında hizmetin bulunmadığı iller ve ilçeler zaten çıkmayacak. Sadece hizmet verilen bölgeler çıktığı için rahatlıkla ilerleyebilirsiniz. İlgili alanları doldurduktan sonra sizden TC Kimlik Numaranız istenecek. Onu da doldurduktan sonra ilerleyerek işlemlerinizi sürdürebilirsiniz.

Yorumlar