Medya Mahallesi neden bugün yok? Program yayından kaldırıldı

Ayşenur Arslan'ın Halk TV'de yayınlanan Medya Mahallesi isimli programı, son açıklamaları nedeniyle tamamen yayından kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Medya Mahallesi neden bugün yok?

Medya Mahallesi bitti mi, neden yok, Ayşenur Arslan neden yok, Medya Mahallesi bugün neden yayınlanmadı, artık yayınlanmayacak mı soruları Halk TV seyircisi tarafından merakla sorulurken konuyla ilgili detaylı ve bilgilendirici açıklama geldi. 

AYŞENUR ARSLAN NEDEN BUGÜN YOK?

Ayşenur Arslan'ın Ankara saldırısıyla ilgili sözleri bardağı taşıran son damla oldu. Halk TV yönetimi, Medya Mahallesi isimli programı tamamenyayından kaldırdı.

Halk TV'den yapılan açıklamada ise programın yayından kaldırıldığı belirtilerdi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Ülkemize demokrasinin yerleşmesi için çok sesliliğe büyük önem veriyoruz. Bugüne kadar birçok bedel ödeyerek, her türlü cezaya ve baskıya rağmen farklı sesleri ve muhalif duruşları ekranımızda yansıtmaktan geri adım atmadık, atmayacağız da. Halk TV ülkemizde demokrasinin gelişmesi için vazgeçilmez bir nefes borusudur. Bu konuda tek kırmızı çizgimiz, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti devletinin bölünmez bütünlüğüdür. Halk TV, güvenlik güçlerimizin bu kapsamda yürüttüğü terörle mücadelenin kayıtsız şartsız yanındadır. Dün yayınlanan Medya Mahallesi programında canlı yayında edilen talihsiz sözler, aynı programda terör lanetlenmiş olsa da, Halk TV'nin en başta bahsettiğimiz duruş ve bakışının sınırlarını aşmaktadır. Bu sebeple programın sonlandırılması kararını aldığımızı, kamuoyuna üzüntülerimizle duyururuz."

BUKET GÜLER KİMDİR?

Haber Global’de 2021 yılından bu yana haber spikerliği görevini üstlenen Buket Güler, Halk TV ekranlarında olacağını açıkladı. Güler, gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Twitter'dan paylaşım yapan Güler, şu ifadeleri kullandı:

"Heyecanlı bir başlangıcın fotoğrafıdır. Bundan sonra ben de Halk TV’deyim."

Habercilik kariyerine henüz üniversite yıllarında Hürriyet Gazetesi Dergi Grubu'nun Ankara'daki haber merkezinde başlayan Güler, burada muhabir olarak çalıştı. Tempo dergisinde özel haber ve röportajlar yaptı.

2009 yılında transfer olduğu TRT Türk kanalıyla birlikte televizyon haberciliğine geçiş yaptı. Burada görev yaptığı 7 yıl boyunca Dünyamız Detay ve TRT Dünya Gündemi gibi programları sundu. Güler, CNN Türk'te de spikerlik görevini üstlendi.

 

 

Yorumlar