Medcezir’in hangi yabancı diziye dayandığını biliyor musunuz?

Hadi ipucu sorusu 9 Haziran 2019 Pazar günü, Medcezir Dizisinden geldi. Hadi ipucu sorusu, "Medcezir’in hangi yabancı diziye dayandığını biliyor musunuz?" şeklinde soruldu. Peki Hadi ipucu sorusunun cevabı nedir? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Medcezir’in hangi yabancı diziye dayandığını biliyor musunuz?

Hadi ipucu sorusu 9 Haziran 2019 televizyon dizilerinden biriyle ilgili oldu. Şimdilerde artık gösterimi yapılmayan dizinin ismi ise Medcezir oldu. 

Hadi'den yapılan açıklamada, Türk televizyonlarında oldukça beğeni toplayan bir dizi olan Medcezir hakkında sevgili hadiciler. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı dizi aslında Amerikan yapımı bir komedi-drama dizisinden uyarlanmıştır. Peki siz Medcezir’in hangi yabancı diziye dayandığını biliyor musunuz?" denildi.

Peki Medcezir hangi yabancı diziden uyarlanmıştı?

İşte 9 Haziran 2019 Hadi ipucu sorusunun cevabı:

The OC (the Orange County).

MEDCEZİR DİZİSİ HAKKINDA

Medcezir, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından geliştirilen televizyon dizisi.

Josh Schwartz tarafından yaratılmış Amerikan yapımı The O.C. dizisine dayanmaktadır.

Dizinin baş rolünde İstanbul'un kenar mahallelerinden birinde büyüyen Yaman Koper karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ve zengin bir ailenin kızı olan Mira Beylice'yi canlandıran Serenay Sarıkaya yer aldı.

Medcezir'in prömiyeri 13 Eylül 2013 tarihinde Star TV'de yapıldı. Aldığı başarılı reytingler sonucunda ikinci sezon da devam etmesine karar verildi ve ikinci sezon 12 Eylül 2014'te başladı.

Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, dizinin üçüncü sezonda da devam edebileceğini açıkladı.

Ancak ikinci sezonda alınan, ilk sezon kadar tatmin etmeyen reytingler sonucunda dizinin senaristi Ece Yörenç, dizinin sona ereceğini açıkladı.

Dizi, 12 Haziran 2015'te yayınlanan 77. bölümüyle sona erdi.

Yorumlar