Masumlar Apartmanı son bölüm izle - Masumlar Apartmanı 18. Bölüm Full Tek Parça

Masumlar Apartmanı son bölüm veya 18. Bölüm 19 Ocak Salı günü hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin bu akşamki bölümünde ailenin bütün bireyleri için hayati bir dönüm noktası yaşanıyor. Herkes kendi çocukluğuyla yüzleşiyor. Masumlar Apartmanı son bölüm izleme linki aşağıda.

Google Haberlere Abone ol
Masumlar Apartmanı son bölüm izle

Masumlar Apartmanı son bölüm ya da 18. Bölüm 19 Ocak 2021 Salı günü saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Dizinin yeni bölümü ailenin bütün fertleri açısından farklı olacak. Çünkü Safiye, Han, Gülben herkes bu bölümde kendi çocukluğuyla yüzleşiyor.

Öte yandan, mahalleden hala gitmeyen Naci ise Safiye ile yeni bağ kurmakta kararlı görünüyor. Masumlar Apartmanı son bölüm izle linki haberin en altında yer alıyor. Dizinin tam bölümü ise yayın sonrasında buradan izlenebilir. 

GÜLRU, KAPIYA GELİR

 

SON BÖLÜMÜN İLK FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM FULL İZLE

Dizinin geçen haftaki bölümü Safiye açısından önemliydi. Çünkü Safiye, annesine artık resmen meydan okumuş, kafasının içinden çıkması için direnmeye başlamıştı. 

MASUMLAR APARTMANI KONUSU

Masumlar Apartmanı dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından esinlenerek kurgulanmış bir dizidir. Dizide İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yaşayan bir ailenin hayat hikayesi konu alınıyor. Zengin ve varlıklı bir ailenin hayata karşı tutucu tavrı, çocukları üzerinde olumsuz etki ediyor. Çocuklar ise hayata karşı farklı bir bakış açısıyla yetiştikleri için büyük zorluklar yaşıyor. 

Han, Safiye, Gülben ve Neriman isimli dört kardeş kendilerine ait olan apartmanda yaşlanmış babalarıyla birlikte yaşıyorlar. Anneleri ise hayatını kaybetmiş. Safiye ile Gülben, annelerinin temizlik ve yabancı takıntıları yüzünden hayatları alt üst olmuş iki genç kızdır. Neriman ise onların izinden gitmek üzere olan gencecik bir kızdır. 

Kızların kardeşi Han ise iyi okullarda okumuş, yurt dışında eğitim görmüş, aile şirketinin başında olan ciddi, zeki ve çevresine karşı son derece mesafeli bir kişiliktir. Onun da geçmişinde hayatını alt üst eden olaylar zinciri olduğu için normal bir hayat yaşayamıyor. 

MASUMLAR APARTMANI OYUNCU KADROSU

Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosu yani oyuncuları arasında Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah ve Merve Dizdar var. 

İşte oyuncu kadrosunun tamamı:

MASUMLAR APARTMANI CANLI İZLE:

 

 

Yorumlar