Masumlar Apartmanı 4. Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı son bölümde Safiye'nin dedesi kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılır. Han ile İnci hastaneye birlikte gelir, Memduh bey onları bir kez daha el ele görür.

Google Haberlere Abone ol

Masumlar Apartmanı dördüncü bölümünde takıntılı kızların babasın Refik bey kalp spazmı geçirerek hastaneye kaldırılıyor. Onu hastaneye kaldıran ise Safiye'nin istemediği komşusu Memduh bey oluyor. Memduh beyin onu hastaneye kaldırması Safiye ve kardeşini mahçup edecektir.

MASUMLAR APARTMANI 4. BÖLÜM FULL İZLE

Safiye, utana sıkıla Memduh beyden özür dilemeye gittiği yerde "taşınıp taşınmayacakları"nı sordu. Öte yandan Han ile İnci ise bir kez daha denedikleri halde ayrılamıyorlar.

1. 2. ve 3. BÖLÜM ÖZETİ

Masumlar Apartmanı yayınlanışının üçüncü haftasında reyting listelerini alt üst etmeyi başarmıştı. Dizinin 3. bölümünde İnci, Uygar'ın yaptığı densizlik nedeniyle sokağa inmek zorunda kalmış, akabinde sokakta Han ile karşılaşmıştı. Anahtarını da unuttuğu için geceyi mecburen Han'ın odasında geçirmek zorunda kalmıştı. Ancak bu durum felaketlere neden oldu. Çünkü hem Han'ın hem de İnci'nin ailesi bu duruma çok sert tepki gösterir. İkili bu olay nedeniyle zor bir süreç geçirmeye başlarken, İnci Uygar nedeniyle artık o iş yerinde çalışmayacağını söylüyor. Dizinin full izle tek parça izleme linki haberin altında.

Dizinin 3. bölümünde İnci ile Han henüz üçüncü gününde olan birlikteliklerinde ayrılma noktasına geliyor. Çünkü İnci'nin dedesi Memduh bey, yaşananları kesinlikle tasvip etmiyor, İnci'ye ikinci seçenek sunuyor. Ya apartmandan hemen taşınacaklar ya da İnci bir daha asla Han ile görüşmeyecek. 

Öte yandan Uygar büyük bir densizlik yaparak Memduh beye gelir ve daha önce İnci ile aralarında yaşanan ilişkiden söz eder; hatta evlenme kararı aldıklarını bile ileri sürer. Bu yolla İnci ile bir kez daha barışmayı uman Uygar, beklenmedik bir tepki ile karşılaşır ve İnci tarafından büyük bir kızgınlıkla evden kovulur, ayakkabıları da arkasından fırlatılır. 

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

 

MASUMLAR APARTMANI 2. BÖLÜM İZLE FULL TEK PARÇA

Masumlar Apartmanı 2. Bölümü 22 Eylül 2020 Salı akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İlk bölümüyle büyük bir beğeni toplayan dizinin ikinci bölümü de merakla bekleniyordu. Dizinin ikinci bölümü de yine birbirinden ilginç sahneleriyle ekrana geliyor. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin büyük ses getirmesi bekleniyor. 

Dizinin ikinci bölümünde Masumlar Apartmanı'na taşınan İnci ve ailesinin takıntılı kardeşlerle başı büyük belada. Safiye, İnci ve ailesinin apartmana taşınmasına karşı çıkıyor. Dizinin 2. bölümünde Han ve ona rafakat eden İnci açısından hayli karmaşık geçiyor. Çünkü bir taraftan İnci ve ailesini apartmanda istemeyen Safiye ve kardeşleri; öte yandan İnci'yi rahat bırakmayan eski erkek arkadaşı ile onun Han'la görüşmesine karşı çıkan dedesi yeni sorunlar olarak ortaya çıkıyor. 

Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 

Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben (Merve Dizdar) yaşamı takıntılarla dolu iki kız kardeştir.

Kardeşleri Han (Birkan Sokullu) ise hasta babalarının da bulunduğu bu aileyle dünya arasındaki tek gerçek bağlantıdır.

Han’ın tüm hayat amacı iş ve ev arasında mekik dokuyarak bu aileyi ayakta tutmaktır.

Ancak Han’ın dünyası İnci’yi (Farah Zeynep Abdullah) gördüğü anda değişecek, aşk; Han’ı ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşturacaktır.

Her günü diken üstünde geçiren Derenoğlu ailesi, İnci’nin gelişiyle birlikte daha da kontrolden çıkacaktır.

Gerçek hayatların, iç acıtan hikayelerinden uyarlanmış bir başyapıt olan ve sürükleyici konusuyla herkesi şaşırtacak olan “Masumlar Apartmanı” dizisi 15 Eylül Salı akşamı #TRT1’de…

MASUMLAR APARTMANI 1. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

 

MASUMLAR APARTMANI 3. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

 

Yorumlar